Jackie Chan DC Racing X JOTA har de 6 kørere klar

Jackie Chan DC Racing X JOTA har byttet ud på næsten alle pladser, når FIA World Endurance Championship 2018/19 sæsonen går i gang.

Ho-Pin Tung er den eneste 2017 kører, der vender tilbage for holdet. Til gengæld har de tager en masse af deres “asiatiske” kørere med, som de også kørte med i Asian Le Mans Series 2017/18.

I bil #37 bliver det et udelukkende Malaysisk hold med Jazeman Jaafar, Weiron Tan and Afiq Ikhwan Yazid, mens Nabil Jeffri også er tilknyttet bilen. Denne line-up i #FortuneCat37 er den samme der kørte anden halvdel af Asian LMS sæsonen. Der er stor interesse omkring dette projekt i Malaysia, hvor kørerne har massiv støtte fra det Malaysiske motorsports forbund.

Jackie Chan DC Racing X JOTA #38
Photo: JJ Media

I #Mighty38 bliver det førnævnte Ho-Pin Tung samt Gabriel Aubry og Stephane Richelmi, der skal deles om køretiden. Bil #38 var snublende tætte på at vinde LMP2 Mesterskabet i 2017 med Tung, Oliver Jarvis og Thomas Laurent, men tekniske problemer ved den sidste afdeling gjorde, at de intet kunne stille op mod Rebellion Racing. Der var dog spænding helt indtil alle bilerne havde krydset målstregen i Bahrain i november 2017.

Aubry var en del af Jackie Chan DC Racing X JOTA i LMP3 klassen, hvor han hjalp holdet med at vinde titlen. Richelmi vandt titlen i LMP2, så begge de nye er allerede kendte af holdet og har bevist deres fart.

Alle 6 kørere er i bilerne for første gang ved FIA WEC Prologen, som køres på Paul Ricard.

Relaterede nyheder