Mercedes med 7 GT3 biler i N24

Mercedes går all-in ved den 46. udgave at 24 timers løbet på Nürburgring i maj.

Hele 7 Mercedes-AMG GT3 biler er til start, og det med store navne på næsten alle pladser.

Mercedes-AMG Team BLACK FALCON stiller op med Adam Christodoulou, Maro Engel, Manuel Metzger, og Dirk Müller i bil #4, mens #5 bliver kørt af Yelmer Buurman, Thomas Jäger, Jan Seyffarth, og Luca Stolz.

BLACK FALCON har desuden en Pro-Am bil med #6, som bliver kørt af Abdulaziz Al Faisal, Hubert Haupt, Erik Johansson og Gabriele Piana.

Mercedes-AMG Team MANN-FILTER stiller op med bil #47 og #48, med henholdsvis Dominik Baumann, Daniel Juncadella, Edoardo Mortara, Renger van der Zande samt Indy Dontje, Maximilian Götz, Christian Hohenadel og Renger van der Zande.

Mercedes-AMG Team MANN-FILTER
Photo: Mercedes Motorsport

HTP Motorsport har Patrick Assenheimer, Jeroen Bleekemolen, Raffaele Marciello og Clemens Schmid i bil #11.

Sidst men ikke mindst, så stiller Landgraf Motorsport op med Sebastian Asch, Kenneth Heyer, Edward Sandström og Tristan Vautier. Alle 4 har bevist at de kan køre utroligt hurtigt i andre bilmodeller, så måske kan de overraske i dette års løb.

Derudover kommer der også 3 af de helt nye Mercedes-AMG GT4 biler til start, men her er kørerne endnu ikke offentliggjorte. Mens GT3 bilerne kæmper som den generelle samt SP9 sejren, skal GT4 bilerne kæmpe i SP10 klassen.

Dette års Nürburgring 24 timers løb skal køres den 12.-13. maj.

Relaterede nyheder