Sylvest klar til 3. sæson i ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest er endelig klar til sin 3. sæson i ADAC GT Masters

Den 20 årige racerkører har gennem hele vinteren arbejdet intenst på at finde sponsorer, så han kunne komme ud at køre i den tyske GT serie endnu en gang.

Han blev inviteret til den officielle testdag for alle holdene på Oschersleben for 2 uger siden, hvor Team Zakspeed gerne lige ville have ham til at teste bilen. Det er også Zakspeed, som han har kørt for gennem de to seneste sæsoner.

Testen forløb over al forventning, og faktisk endte Sylvest med at sætte hurtigste tid af samtlige kørere under testen. Det gav lige lidt ekstra boost til kontraktforhandlingerne, som så endelig faldt på plads med egne og holdsponsorernes hjælp.

Nicolai Sylvest
Photo: Sylvest Motorsport

Holdet officielle navn bliver i år Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing, og det bliver endnu en gang en Mercedes Benz AMG GT3, der bliver våbnet.

Han får Kim-Luis Schramm med i bilen. Schramm kommer fra ADAC Formel 4, så han kender størstedelen af banerne i forvejen. Det er kun tjekkiske Most som bliver helt ny for både Sylvest og Schramm, men det er banen også for resten af feltet. Schramm sluttede på 8. pladsen i sidste års F4 mesterskab.

ADAC GT Masters sæsonen starter denne weekend på Oschersleben, hvor der skal køres et løb lørdag og et løb søndag.

Begge løb kan følges på ADAC-Motorsport.de, hvor de bliver live streamet med både engelske og tyske kommentatorer, alt efter smag og behag.

Relaterede nyheder