Fransk fest i Paris

Det blev til en ren fransk fest, da den 8. afdeling af ABB FIA Formula E Championship blev kørt på gaderne i Paris.

Inden weekendens løb lå Jean-Eric Vergne i front af Mesterskabet, og da han samtidig tog Pole Position, kunne han dermed udbygge føringen til Sam Bird på andenpladsen i Mesterskabet – der også skulle starte dagens løb fra P2. Andre Lotterer havde næsten lige så meget fart som holdkammeraten Vergne, og kørte den anden Techeetah ind på 3. pladsen, foran Maro Engel og Antonio Felix da Costa.

Mitch Evans måtte skifte gearkasse, og dermed fik han en 10 placeringers straf. Da han kun kørte 14. hurtigste tid, skulle han starte løbet allerbagerst, med yderligere en 5 sekunders tidsstraf i forbindelse med hans pitstop.

Nelson Piquet Jr havde haft en rigtig træls formiddag. Først smadrede han den ene bil i fri træning 1, hvorefter han smadrede sin anden bil i fri træning 2. Dermed måtte mekanikerne på overarbejde, og Piquet Jr gik helt glip af kvalifikationen. Han var dog klar igen til løbet.

Mahindra Racing havde endnu en skidt dag. Felix Rosenqvist skulle starte løbet som 11’er, lige foran holdkammerat Nick Heidfeld. De var simpelthen bare for langsomme i kvalifikationen.

Klokken 16.04 lokal tid skulle løbet startes.

Photo: FIA Formula E

Vergne kom fint af sted, mens Lotterer fik en bedre start end Bird. Bird kunne dog blive på inderbanen, og presse sig forbi igen i Sving 1.

Der måtte Full Course Yellow på banen, da Ma Qing Hua slet ikke kom fra start. Senere på omgangen kørte Tom Blomqvist op i bagenden på Nico Prost, hvorefter Mitch Evans ramte op i Blomqvist. Evans og Blomqivst måtte begge i pit for at få bilerne repareret. Prost fortatte ude på banen uden bagvinge på bilen.

Daniel Abt fik overhalet Jerome D’Ambrosio i kampen om 10. pladsen, mens Felix Rosenqvist var kommet helt op på 9. pladsen.

Antonio Felix da Costa mistede sin gode position, da hans bil stoppede ude midt på banen. Efter han fik nulstillet bilen, kunne han dog fortsætte – men i allersidste position. Han valgte dog at køre i pit, da problemerne med bilen var for store.

Tom Blomqvist
Photo: FIA Formula E

Ude i front kørte Jean-Eric Vergne, Sam Bird og Andre Lotterer som perler på en snor, mens de havde fået lavet et lille hul til Maro Engel, Lucas di Grassi og Sebastien Buemi.

Sebastien Buemi, Daniel Abt og Lucas di Grassi var de tre kørere der fik Fan Boost, som de så kunne bruge i anden halvdel af løbet.

Abt havde dog ikke brug for Fan Boost da han nemt kunne overhale Felix Rosenqvist og Jose Maria Lopez med det almindelige strømforbrug.

Løbsledelsen valgte at give Nico Prost teknisk defekt flag, på grund af hans bil kørte rundt uden bagvinge, efter det tidligere uheld. Mekanikerne fik hurtig monteret en ny, men han var alligevel nede på sidstepladsen i løbet.

Abt fortsatte fremmarchen, da han også kom forbi Oliver Turvey.

Sam Bird havde fået lukket hullet til Jean-Eric Vergne, så han næsten lå og skubbe ham rundt på hele banen. Bird selv havde dog også Lotterer helt oppe bag sig, så det var Vergne der kørte langsommere end forfølgerne. Det var tydeligt at Bird stressede Vergne, da Bird havde mere strøm på batteriet end franskmanden.

Jean-Eric Vergne
Photo: FIA Formula E

Di Grassi og Buemi var utroligt gode til at spare på strømmen, da de havde næsten 7% mere strøm end alle de andre kørere omkring sig. Det udmøntede sig i at de kunne køre en ekstra omgang.

Efter 24 af de 49 omgange valgte størsteparten af feltet at køre i pit til bilskifte. Kun di Grassi og Buemi fortsatte en ekstra omgang, mens Edoardo Mortara kunne klemme to ekstra omgange ud af bilen.

Strategien gav pote for di Grassi, der kom ud på løbets 4. plads, lige foran Maro Engel.

Sebastien Buemi havde ikke fået monteret sit samtaleanlæg efter bilskiftet, så han havde travlt med at få ledningen fra hjelmen koblet til igen, så han kunne snakke med ingeniørerne.

Felix Rosenqvist udbremsede Oliver Turvey på vej ind i Sving 1, men var stadig ikke længere oppe end en 8. plads.

Imens de tre forreste i løbet havde samme batteriniveau, kunne di Grassi give den fuld gas, da hans ekstra omgange i den første bil gav ham et overskud på 5% i forhold til de forankørende.

Med 15 omgange tilbage af løbet var Lotterer faktisk tættere på Bird, end Bird var på Vergne. Lotterer lavede et meget sent dyk på Bird, og det lykkedes ham at komme forbi. Få sving senere kom Bird i problemer, da også di Grassi kom forbi. Hermed skulle Lotterer blot holde de bagvedkørende bag sig, så holdkammerat Vergne kunne tage det stille og roligt ude foran.

Di Grassi havde dog andre planer og begyndte at sætte Lotterer under hårdt pres. Det betød at Lotterer også måtte hæve sin fart, så de samlet set kom tættere på Vergne.

Med 8 omgange tilbage af løbet satte Edoardo Mortara sin Venturi racer i muren, Han kunne dog sætte bilen i bakgear og komme væk derfra igen. Mortara havde en duel med D’Ambrosio ned mod svinget, hvor de to biler bankede fælge flere gange under nedbremsningen, og der altså ikke var mere plads til Mortara.

Sam Bird
Photo: FIA Formula E

Daniel Abt udnyttede sin Fan Boost til at komme forbi Sebastien Buemi, i kampen om 6. pladsen.

Maro Engel var endehånden nået op til Sam Bird, men han kom selv under pres fra Daniel Abt.

Di Grassi var nået helt op på siden af Lotterer, men tyskeren fik alligevel afvist sin gamle Audi holdkammerat.

Jean-Eric Vergne vandt et flot, kontrolleret løb, men bag ham blev der vendt op og ned på det hele. Lucas di Grassi sluttede på andenpladsen, da Andre Lotterer løb tør for strøm på allersidste omgang, to sving før mål. Lotterers bil bremsede så pludseligt at Sam Bird kørte op i bagenden på Techeetah raceren og rykkede sig eget forhjul af raceren. Han kunne dog kæmpe sig over målstregen på en overraskende 3. plads, foran Maro Engel og Sebastien Buemi, mens Andre Lotterer fik bilen humpet hjem på 6. pladsen uden bagvinge på bilen.

Jean-Eric Vergne udbyggede føringen i ABB FIA Formula E Championship Mesterskabet, mens Sam Bird stadig ligger 2’er, foran Felix Rosenqvist, som efterhånden er næsten ude af kampen om mesterskabet. Vergne har 31 points føring over Bird, hvor man maksimalt kan score 29 point på en weekend, hvis man tager Pole Position samt løbets hurtigste omgang. Rosenqvist er 61 point efter Vergne, med blot 116 point tilbage at køre om. Så skal Rosenqvist bare have en lille chance, skal Vergne udgå i 2 løb, mens Rosenqvist skal score max point – og så er han stadig bagved.

Techeetah har også fået et større forspring til DS Virgin Racing, mens Audi Sport Abt Schaeffler er rykket op på 3. pladsen, efter at have begge biler i pointene i dag.

Det næste ABB FIA Formula E Championship løb køres i Berlin den 19. maj, på den gamle Tempelhof lufthavn.

Relaterede nyheder