Canal ny kører hos Larbre Competition

Julien Canal er en ny kører hos Larbre Competition i FIA World Endurance Championship.

Canal er den forsvarende LMP2 mester i FIA WEC, og indtil for få dage siden, så det ud til, at han udelukkende skulle have et ELMS program hos Panis Barthez Competition.

Men han dukkede pludselig op på deltagerlisten i forbindelse med 6 timers løbet på Spa Francorchamps denne weekend.

Holdet havde ellers oprindeligt annonceret at Fernando Rees skulle køre sammen med Romano Ricci og Erwin Creed, men de to parter afbrød samarbejdet for et par uger siden. Holdet har været stille omkring bruddet, mens Rees har udtalt at det var på grund af at en af holdets sponsorer var hoppet fra, og de derved skulle finde flere penge end han selv var villig/havde mulighed for at medbringe.

Larbre Competition #50
Photo: JJ Media

Julien Canal er en af de bedste gentleman sølvkørere der aktuelt findes, hvilket han har bevist med nu i alt 3 mesterskaber i FIA WEC, og ikke mindst med 3 Le Mans sejre fra 2010, 2011 og 2012.

Canal er udover sin fart også kendt for at medbringe en pæn sponsorpakke – noget som holdet tilsyneladende har haft brug for.

Det forlyder ikke om alle teammedlemmerne har fået et gratis årskort til McDonalds i Le Mans og omegn, eller om betalingen forgår på mere konventionel måde – Canal ejer nemlig nogle McDonalds restauranter, bl.a. den der ligger på Mulsanne langsiden på Circuit de la Sarthe.

Relaterede nyheder