Porsche Mobil 1 Supercup starter denne weekend

Porsche Mobil 1 Supercup starter denne weekend på Circuit de Catalunya i Spanien.

Sæsonstarten køres i forbindelse med Spaniens Formel 1 Grand Prix, og hele 28 kørere har tilmeldt sig hele serien, med ekstra kørere ved udvalgte løb.

Den forsvarende mester Michael Ammermüller stiller op igen for Lechner Racing, der i år stiller op med lyserøde biler, da de har fået BWT sponsorat, som vi også kender fra bl.a. Force India. Han får Porsche Junior køreren Thomas Preining som holdkammerat, så der er meget god chance for at de to kørere snupper et par af positionerne i top-5.

Nick Yelloly
Photo: Porsche Motorsport

Det er den anden Porsche Junior kører i feltet, Julien Andlauer, højst sandsynligt også. Den unge franskmand har et utroligt travlt program, hvor han både skal køre i Porsche Mobil 1 Supercup samt Porsche Carrera Cup France, og ikke mindst FIA World Endurance Championship.

Engelske Nick Yelloly viste sig også lynende hurtig under testkørslerne i sidste måned, med kuwaitiske Zaid Askanani ligeledes tæt på fronten af feltet.

Vi har endnu en gang en dansker i feltet. Mikkel Overgaard Pedersen er efterhånden ved at blive fast inventar i serien, hvor han nu starter for 4. sæson. Efter at have været rundt på alle banerne i 2017, er han godt forberedt på den kommende sæson. Derudover var han også med ved testkørslerne på Circuit de Catalunya tidligere på måneden, hvor han en overgang var hurtigst af alle, og afsluttede dagen på 10. pladsen, efter mange at konkurrenterne havde sat nye dæk på til allersidst på dagen. Det bliver spændende at finde den unge struerbo, der forhåbentlig kan bide sig fast i den top-10, som han snuste rundt i gennem anden halvdel af 2017.

Michael Ammermüller
Photo: Porsche Motorsport

Porsche Mobil 1 Supercup skal køre 10 afdelinger i år, fordelt på 9 baner. Sæsonen byder på Spanien, Monaco, Østrig, England, Tyskland, Ungarn, Belgien, Italien og så en dobbeltafdeling i Mexico.

Løbene kan følges på Eurosport. Åbningsløbet sendes dog forskudt på Eurosport 2, så det først kan opleves onsdag den 16. maj klokken 13.30.

Relaterede nyheder