Sarrazin vender tilbage til Formel E

Stephane Sarrazin vender tilbage til ABB FIA Formula E Championship, når serien kører i Berlin i næste weekend.

Planen er at den 42 årige racerkører skal køre sæsonens sidste 4 løb, hvor han erstatter Tom Blomqvist hos MS&AD Andretti.

Den officielle forklaring fra holdet er at Blomqvist skal fokusere på BMWs GTE program, og han derfor må overlade bilen til Sarrazin.

Sarrazin har allerede stor erfaring fra Formel E serien. Han har kørt 33 løb fordelt på de første tre sæsoner af serien, og har været på podiet tre gange. Det var lidt af en overraskelse at han ikke havde en bil at køre i under den nuværende Sæson Fire, men nu vender han altså tilbage.

Stephane Sarrazin
Photo: MS&AD Andretti Team

Stephane Sarrazin har udover sin Formel E erfaring, også erfaring fra bl.a. Formel 1 og World Rally Championship. Aktuelt har han også kontrakt med SMP Racing i deres FIA World Endurance Championship program, med deres nye BR1 Engineering LMP1 bil.

Andretti holdet har været samarbejdspartner med BMW de seneste par år, inden at BMW planlægger at gå ind under eget navn, i den kommende sæson.

Antonio Felix da Costa skal fortsat køre i den anden MS&AD Andretti ATEC-03 bil, parallelt med hans GTE Program for BMW.

Næste gang at ABB FIA Formula E Championship er på banen er i Berlin om godt en uge, hvor den tidligere Tempelhof lufthavn omdannes til racerbane i et par dage.

Relaterede nyheder