Paffett i fuld kontrol på Lausitzring

Under perfekt blå himmel blev årets 4. DTM løb startet på Lausitzring.

Philipp Eng var på Pole Position foran Pascal Wehrlein og Gary Paffett. Marco Wittmann var den næste BMW mand på 4. pladsen, inden at Mike Rockenfeller havde fået den bedste Audi Sport kørt ind på 5. pladsen.

Audi var kun til start med 5 biler, da Rene Rast ikke deltog i dagens løb. Han havde et voldsomt uheld i gårsdagens løb, og da han skulle overnatte på hospitalet til lidt ekstra kontrol, valgte holdet at trække bilen. Dog havde bilen også så store skader, at det ville være tvivlsomt om de overhovedet ville kunne have repareret den. Heldigvis var Rast helt ok, og han var tilbage på banen igen søndag, hvor han kunne give støtte til holdkammeraterne.

Starten på dagens løb forløb meget bedre end gårsdagens løb, hvor alle kom godt afsted.

Jamie Green valgte at pitte allerede efter løbets første omgang. Audi Sport har manglet fart hele weekenden, så deres eneste håb for nogle gode resultater, var at prøve noget helt vildt alternativt, som måske kunne give bonus senere.

Ved starten på 3. omgang forsøgte Wehrlein at komme forbi Eng ved hjælp af DRS. Det lykkedes dog ikke, og i stedet kom Paffett forbi Wehrlein. Dommerne gik i gang med at undersøge om Eng havde brugt lidt for hårde midler overfor Wehrlein. De nøjes dog med at give ham en advarsel.

Omgangen senere gik Paffett i front af løbet, mens Eng også faldt bag Wehrlein. Der opbyggede sig et helt tog bag Eng, med Wittmann, Joel Eriksson, Mike Rockenfeller, Edoardo Mortara og Timo Glock.

Rocky faldt dog pludselig tilbage gennem feltet som en sten, hvor han tabte 5 placeringer i løbet af få sving.

Marco Wittmann kom også forbi Eng.

Jamie Green & Marco Wittmann
Photo: JJ Media

Edoardo Mortara kom forbi Joel Eriksson med en lidt robust manøvre i Sving 1. Dommerne bestemte sig dog for at de to skulle bytte plads igen, da de mente at det var lidt for hårdt kørt af gårsdagens vinder. Derudover fik han en advarsel.

Få omgange efter lavede han den samme manøvre igen, og kom forbi Eriksson, som han fik generet så meget at også Lucas Auer og Timo Glock kom forbi. Dommerne gav den samme besked igen, hvor de to skulle bytte plads. Det betød at Mortara skulle 3 pladser tilbage, for at lade svenskeren komme forbi igen.

Mortara var rødglødende inde i bilen, og da han lige havde lukket Eriksson forbi, var han lige ved at banke op i bagenden på svenskeren. Mortara måtte undvige ind i pitlane indkørslen, da der ellers ville have været et sammenstød mellem de to biler.

Efter pitstoppene var foretaget, kom Paffett stadig ud i føring, men Wittmann var kommet foran Wehrlein, ved hjælp af et meget hurtigere dækskifte.

Timo Glock mistede mange placeringer i forbindelse med sit pitstop. I stedet for at være med i top 6, var han nu nede på 11. pladsen, med 12’eren og 13’eren lige bag sig. Det gik ligeså skidt for Lucas Auer, der kom tilbage på banen på 12. pladsen. Så det tydere på at det var en bedre strategi at have pittet tidligt i løbet, fremfor senere.

Jamie Green var den helt store vinder på strategien, da han var hoppet hele vejen fra bagerst i feltet til P5, efter alle havde pittet. Dog havde han kørt 10 omgange eller mere end konkurrenterne omkring ham, hvilket begyndte at bide ham i hælene. Han kom dog også forbi Philipp Eng senere i løbet.

Timo Glock fik stille og roligt arbejdet sig mod fronten igen, og var oppe på 5. pladsen med 10 minutter tilbage. Dog var han også løbet tør for DRS muligheder, mens Philipp Eng, som for øvrigt var kommet forbi Green igen, havde 8 muligheder tilbage.

Gary Paffett
Photo: JJ Media

Der var en intensiv kamp om 10. pladsen, og derved det sidste point i løbet. Robin Frijns kom forbi Lucas Auer med en flot overhaling, og Edoardo Mortara forsøgte at følge hollænderen. Auer tabte yderligere tre placeringer omgangen efter.

Jamie Green, Philipp Eng og Mike Rockenfeller kæmpede om 6. pladsen, hvor der ikke var mange centimeter mellem bilerne.

Selv om Marco Wittmann kom tæt på til sidst, kunne Gary Paffett køre sæsonens anden sejr i hus, mens Pascal Wehrlein sluttede 3’er. Mesterskabsførende Timo Glock sluttede på 5. pladsen.

Timo Glock kunne dermed forsvare føringen i Mesterskabet med blot et point foran Gary Paffett, mens Mercedes toget med Pascal Wehrlein, Edoardo Mortara, Lucas Auer og Paul di Resta allesammen er foran Marco Wittmann på P7.

Om to uger er DTM tilbage igen, når de tager turen til Budapest og Hungaroring.

Relaterede nyheder