DragonSpeed LMP1 melder klar til Le Mans

DragonSpeed holdet melder sig klar til dette års 24 timers løb på Le Mans.

Det lyder såmænd ikke som noget udsædvanligt, da de blev udtaget til at deltage i FIA World Endurance Championship inkl. 24 timers løbet tilbage i februar måned.

Dog havde holdet et voldsomt uheld med deres LMP1 bil i forbindelse med kvalifikationen til 6 timers løbet på Spa Francorchamps for 3 uger siden.

Herefter var der tvivl om holdet til Le Mans, da deres BR1 Engineering LMP1 racer blev så skadet i uheldet, samt da Pietro Fittipaldi forsigtigt skulle tages ud af bilen, efter sit dobbelte benbrud, at det chassis ikke længere kan benyttes.

DragonSpeed #10
Photo: JJ Media

Bilen er anderledes end de to som SMP Racing bruger, da DragonSpeed bruger en Gibson motor, mens SMP benytter en AER. Derudover skal SMP Racing selv bruge deres reservechassis, da deres #17 blev så skadet efter Matevos Isaakyans flyvetur, at de også skal bruge et nyt chassis.

Elton Julian, teamejer af DragonSpeed har dog i dag fredag offentliggjort, at de i samarbejde med Dallara er i gang med at bygge en ny BR1 – Gibson, så de kan deltage ved Le Mans testdagen, der køres søndag i næste uge. Det er en kamp mod tiden, men holdet satser på at blive klar

Pietro Fittipaldi er i øjeblikket i gang med genoptræningen og helings processen i Indianapolis, men var i forvejen ikke en del af holdets Le Mans planer. Her skal Ben Hanley, Henrik Hedman og Renger van der Zande køre den franske klassiker.

24 timers løbet på Le Mans skal køres den 16.-17. juni på Circuit de la Sarthe, Le Mans i Frankrig.

Relaterede nyheder