Nico Prost stopper hos Renault

Når 2017/18 sæsonens sidste ABB FIA Formula E Championship løb er kørt i New York om en måned, bliver det samtidig det sidste løb for Nico Prost hos Renault e.dams.

Holdet har allerede annonceret at de skifter navn til Nissan Nismo i den kommende sæson, og da Nico har forbindelse til Renault via sin far, Alain, så vidste man allerede sidste sommer, at hans sæde hang i en tynd tråd.

Mens Renault e.dams holdkammerat Sebastien Buemi konstant har været i toppen af mesterskabet, og vandt det i Sæson 2, så har Nico Prost ikke bidraget ret meget til holdets pointhøst de sidste par år. Vi skal helt tilbage til finalen 2015/16 for at finde hans seneste sejr, og det var da Buemi og Lucas di Grassi kørte sammen på allerførste omgang af løbet.

Nico Prost
Photo: ABB FIA Formula E

Dermed står Prost uden et sæde i det hele taget, da hans sportsvognssæde hos Rebellion Racing også blev afsat til anden side.

Men mon ikke at der snart er nogle andre der alligevel henter ham i en bil, da han har vist at han kan være med i den forreste ende, såfremt at materiellet er til det.

Statussen på Sebastien Buemi er også ukendt, da han i øjeblikket er Toyota Gazoo Racing kører i FIA World Endurance Championship. Nissan og Toyota er store konkurrenter på det japanske marked, så det er tvivlsom om de vil tillade at han kører for begge hold.

Sæsonens sidste to løb skal køres den 14. og 15. juli i New York.

Relaterede nyheder