Warm up uden nævneværdige problemer

Det blev en ret enkel warm up til 24 timers løbet på Le Mans, uden de store problemer for nogle af de 60 hold.

Cetilar Villorba Corse #47 var ude at teste deres genopbyggede bil. Vi havde en kort snak med køreren Roberto Lacorte, der sagde at det højre baghjulsophæng knækkede på langsiden med 326 km/t, og ramte autoværnet helt ubremset. Det var Giorgio Sernagiotto der havde uheldet, og han slap heldigvis uskadt fra det, mens alle hjulophæng og bodywork på bilen var blevet skiftet i løbet af fredagen. Bilen fik kørt 11 omgange i dagens warm up, og satte 4. hurtigste tid af alle LMP2 holdene. Så den virkede til at køre ok igen.

Porsche #94 var også ude at køre igen, efter Sven Müllers uheld torsdag. De fik kørt 9 omgange, og placerede sig som 7’er i GTE Pro.

Rebellion Racing #3 & TDS Racing #28
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing var de to hurtigste biler, med tider på 3:18. Måske lige foruroligende var 3. hurtigste bil DragonSpeed #10 med 3:23 foran SMP  Racing #17 og Rebellion Racing #1. Lad os håbe at springet i løbet ikke bliver 5 sekunder per omgang, for så har Toyota Gazoo Racing overhalet alle med en omgang efter godt to timer!

I LMP2 var Jackie Chan DC Racing #34 med David Heinemeier Hansson den hurtigste bil, hvilket var den hurtigste at bilen har kørt i denne uge. Det var med Ricky Taylor bag rattet. Signatech Alpine Matmut #36 og G-Drive Racing #26 var også med i toppen. Faktisk var top 4 i LMP2 Ligier, Alpine (ORECA), ORECA, Dallara. Ikke at det betyder det helt store, da det kun var warm up – men det kunne være rart, hvis det bliver det reelle billede i løbet.

Porsche #92
Photo: JJ Media

Ford Chip Ganassi Team USA #69 var den hurtigste bil i GTE Pro foran alle tre AF Corse Ferrari’er. Porsche bilerne lå næsten på en stribe derefter, mens BMW også var rykket op i midterfeltet, og blandede sig med Corvette bilerne. Aston Martin har fået noget mere spark i bilen, efter de fik lidt mere turbotryk siden kvalifikationen. Marco Sørensen forbedrede 95 bilens bedste omgangstid med et sekund i forhold til kvalifikationstiden, og det gav dem 3 km/t på tophastigheden.

I GTE Am var Keating Motorsports Ferrari #85 den hurtigste bil foran Gulf Racing UK Porsche #86 og Spirit of Race Ferrari #54. Ebimotors Porsche #80 med Christina Nielsen tog det stille og roligt, og kørte kun 4 omgange, hvor Christina fik alle 4 omgange i bilen. Dermed har hun nu fået kørt 36 omgange i bilen, i løbet af ugen, og er dermed den kører i bilen, der har fået kørt mest i den.

Ebimotors #80
Photo: JJ Media

Løbet starter klokken 15.00.

Relaterede nyheder