Ecurie Ecosse/Nielsen Racing klar til Asien

Ecurie Ecosse/Nielsen Racing har her til formiddag bekræftet at de vil deltage i Asian Le Mans Series.

Holdet stiller til start med to Ligier JS P3 LMP3 biler, som de også kører med i European Le Mans Series, Michelin Le Mans Cup og LMP3 Cup i Storbritannien.

Det står allerede klart at Colin Noble skal køre den ene af bilerne, mens der endnu ikke er sat navn på de andre kørere.

Ecurie Ecosse/Nielsen Racing
Photo: JJ Media

Senest deltog holdet i Road To Le Mans løbet, der er en del af Michelin Le Mans Cup. Her havde de hele 5 biler til start, men sluttede lidt atypisk for holdet, langt væk fra podiepladserne, men ligger stadig 2’er i Mesterskabsstillingen i Michelin Le Mans Cup.

I European Le Mans Series kører danske Christian Stubbe Olsen for holdet, hvor det indtil videre er blevet til en 9. og en 10. plads i det tætte LMP3 felt.

Med dagens annoncering er vi nu oppe på hele 5 LMP3 biler og 4 LMP2 biler bekræftet til den kommende sæson, og der forventes endnu flere i de kommende uger og måneder.

Asian Le Mans Series starter den 24.-25. november på Shanghai International Circuit, ugen efter FIA World Endurance Championship løbet køres på samme bane.

Relaterede nyheder