Tæt morgenkval på Lime Rock

WeatherTech SportsCar Championship leverede en fantastisk tæt kvalifikation, da i alt 18 biler skulle finde startpositioner til dagens løb på Lime Rock Park.

I GTD klassen vågnede Wright Motorsports #58 med Patrick Long bag rattet op til dåd, og tog den første Pole Position for holdet, og ikke mindst for Porsche i GTD, i 2018. Han og medkører Christina Nielsen har haft et frygteligt år med afkørsler, påkørsler og andre mekaniske problemer, så det var rart for dem, endelig at få lidt oprejsning.

3GT Racing Lexus #14 med Dominik Baumann kørte den næsthurtigste tid foran holdkammerater i #15 med Jack Hawksworth bag rattet. Normalt deler David Heinemeier Hansson bil med Hawksworth, men danskeren har valgt at springe denne weekend over, og i stedet er det Mario Farnbacher der får æren af at køre med.

Wright Motorsports Porsche #58
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

Mesterskabsførende Paul Miller Racing Lamborghini #48 skal starte løbet fra P4, mens Meyer Shank Racing Acura #86 med P2 i Mesterskabet, Katherine Legge, blot skal starte fra P9.

Der var mindre end et halvt sekund imellem de første 8 biler i klassen, så der er lagt op til en tæt kamp.

I GTLM blev det til en Corvette Racing #3 Pole Position med Antonio Garcia, som derved sikrede den første Pole Position til ham og Jan Magnussen i 2018. Porsche #912 med Laurens Vanthoor var den næsthurtigste bil, efterfulgt af Ford Chip Ganassi Racing #66 som blev kørt af Dirk Müller.

Corvette Racing #3
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Her var de første 5 biler adskilt af blot 0,352 sekunder, mens de to BMW Team RLL samt Porsche #911 var lidt over et halvt sekund fra Pole Position.

Løbet starter i aften klokken 21.10 dansk tid.

Relaterede nyheder