Endnu et løb til Daly

Conor Daly får endnu et løb hos Harding Racing, når Verizon IndyCar Series kører Honda Indy 200 at Mid-Ohio i den kommende weekend.

Den amerikanske racerkører gik glip af et sæde gennem hele sæsonen hos A. J. Foyt Racing, som Daly kørte for gennem hele 2017. Han fik samlet sponsorer nok til at kunne starte for Dale Coyne Racing ved Indianapolis 500 løbet i maj. Herefter blev det til meget begrænset tid bag rattet, inden at Mike Harding kontaktede ham forude for Toronto løbet for halvanden uge siden.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / Matt Fraver

Conor Daly erstatter igen Gabby Chaves, der ifølge holdets sportslige chef Brian Barnhart stadig er tilknyttet holdet, og indgår i alle debriefs og andet arbejde omkring holdet.

Harding Racing deltager i deres første fulde sæson i Verizon IndyCar Series, og planlægger at stille op med to biler i 2019, hvor Daly kunne tyde på at være favorit til det andet sæde, ved siden af Chaves.

Conor Daly kvalificerede sig på en flot 11. plads i Toronto, og var med oppe foran i momenter af løbet, men endte på en 13. plads. Den 13. plads var holdets hidtil bedste resultat. Der er knapt så meget lotteri på banen i Mid-Ohio som ved bybanen i Toronto, så måske er der muligheder for et endnu bedre resultat denne gang.

Relaterede nyheder