Højdramatisk dag på Pocono ovalen

Det blev en højdramatisk dag på Pocono ovalen, da Verizon IndyCar Series kørte sæsonens 14. afdeling på den specielle oval med kun tre sving.

Will Power havde taget Pole Position foran Team Penske holdkammerat Josef Newgarden. På anden startrække var det Andretti Autosports holdkammeraterne Alexander Rossi og Ryan Hunter-Reay, mens Simon Pagenaud og Robert Wickens startede på 3. række.

Mesterskabsførende Scott Dixon startede helt tilbage på 13. startposition, så endnu en gang så der ud til at blive gnavet point ud af det som ellers var en stor føring for blot en måned siden.

Da starten skulle gå, nåede bilerne ikke engang til det grønne flag, inden der var det første sammenstød. Graham Rahal kørte op i bagenden af Spencer Pigot. Pigot var ude af løbet på stedet, mens Rahal fik en skade på frontvingen.

Pocono 2018 start
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Da løbet så blev genstartet på 7 . omgang, kom vi ikke længere end Sving 2, inden at der var et meget alvorligt uheld. Mens Alexander Rossi havde taget føringen af løbet, forsøgte Robert Wickens at overhale Ryan Hunter-Reay. De to biler lå side om side, inden at Wickens valgte at dykke tilbage igen. De to biler kom ikke helt fri af hinanden, og havde kontakt. Det sendte Wickens ud på en flyvetur op i hegnet, hvor hans bil blev fuldstændig ødelagt, inden han landede igen. Canadieren blev fløjet til hospitalet, men ifølge de officielle meldinger fra serien, var han ved bevisthed. Racing24-7.net sender tankerne til Robert Wickens, og håber snart at se ham tilbage på benene igen.

Udover Wickens og Hunter-Reay, var Pietro Fittipaldi og Takuma Sato også involveret, mens James Hinchcliffe, holdkammerat til Wickens, også blev ramt, og alle udgik på stedet.

Løbet blev selvfølgelig stoppet, da adskillige meter af fanghegnet var blevet ødelagt af Wickens.

Efter næsten to timers pause blev løbet genoptaget.

Vi var nede på blot 16 biler tilbage i feltet, efter de kaotiske åbningsomgange.

Kørerne fik 4 opvarmningsomgange, inden at der blev givet grønt flag igen.

Robert Wickens
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Alexander Rossi førte feltet afsted fra P1, foran Will Power, Josef Newgarden, Simon Pagenaud, Zach Veach, Sebastien Bourdais, og Scott Dixon.

Rahal og Pigot fik en straf fordi de havde arbejdet på bilerne under det røde flag, hvilket ikke er tilladt. Straffen var at de mistede to omgange. Pigot var kun tilbage på banen, fordi der havde været rødt flag i så lang tid. Ellers havde mekanikerne aldrig nået at kunne få bilen køreklar igen.

Pagenaud og Ed Jones var i pit for at få bilerne repareret, inden løbet blev genstartet.

Marco Andretti havde fart på, og var hurtigt oppe på 5. pladsen.

Tony Kanaan måtte pitte efter få omgange, da speeder sensoren på bilen gik i stykker. Til alt held kunne han trille ind i pitten, så vi undgik et gult flag. Men holdet valgte at parkere bilen, da de ville tabe så mange omgange, at det ikke nyttede noget alligevel.

Ed Carpenter Racing holdet valgte at trække Spencer Pigot ud af løbet, da han var så mange omgange bagude i forhold til konkurrenterne, at planen blot var at overhale de kørere, der havde været involveret i det store uheld, og derefter parkere bilen igen.

Tony Kanaan
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Alexander Rossi var fuldstændig stukket af i front af feltet, og havde en føring på omkring 5 sekunder, inden han kørte ind til sit første tankstop. Denne føring var oppe på 8 sekunder efter alle havde tanket første gang.

Da de førende biler kom i trafik, blev det også lidt nemmere for bilerne at overhale hinanden. Det udnyttede Bourdais til at køre forbi Veach i kampen om 4. pladsen.

Dixon og Chip Ganassi Racing var igen smarte med deres pitstop strategi og benzinforbrug, og var kommet op på 4. pladsen, efter Rossi, Power og Andretti.

Det store forspring for Rossi var dog forsvundet, da bilerne skulle pitte en anden gang. Power havde lukket hullet til blot 3 sekunder, så der var kamp på pitlane mellem de to pitmandskaber. Der skete dog ikke nogen ændringer blandt de to.

Andretti, Dixon og Bourdais lå på en lang linje i kampen om 3. pladsen,, men ingen af dem fik skiftet positioner, da de allesammen kunne køre den samme hastighed. Det var først da kørerne var inde til deres 5. pitstop, at der blev byttet lidt rundt. da Andretti faldt tilbage bag Dixon, Bourdais og endda Newgarden.

Marco Andretti & Sebastien Bourdais
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Power kom forbi Rossi i forbindelse med dagens 5. pitstop, og var første gang siden åbningsomgangene, at det ikke var Rossi i føring af løbet.

Farten ude i front var så hurtig, at kun top 7 var på den samme omgang som førende Power, efter 140 af 200 omgange. Faktisk havde der ikke været et eneste gult flag, siden løbet blev genstartet efter det voldsomme uheld, få omgange ind i løbet.

Rossi gik dog tilbage i front af løbet få omgange efter, og distancerede herefter Power igen.

Conor Daly var oppe og snitte muren efter 166 omgange, men fik bilen kørt tilbage til pitten, uden at der kom gult flag.

Alexander Rossi
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Rossi var den første i top 3 til at pitte, efterfulgt af Dixon og Power. Power kom til at hænge fast bag Max Chilton på hans indomgang, og var tæt på at sætte bilen i muren, men Indy 500 vinderen fra i år fik bilen under kontrol igen.

Efter 200 omgange kunne Alexander Rossi kåres som vinder af ABC Supply 500 på Pocono ovalen foran Will Power og Scott Dixon. Det var anden sejr i træk for Rossi, der senest vandt på den normale racerbane i Mid-Ohio for 3 uger siden.

Kun 5 kørere gennemførte alle 200 omgange, da det helt exceptionelt blev til 188 omgange under grønt flag i streg, siden løbet blev genstartet efter det røde flag.

Scott Dixon er stadig førende i mesterskabet, mens Alexander Rossi nu er blot 29 point fra føringen, med 37 point ned til Josef Newgarden på P3. Will Power på P4 er 81 point efter Dixon – men med 100 point at køre om blot i finaleweekenden senere på året, har han stadig en chance for at vinde mesterskabet.

Den næste afdeling af Verizon IndyCar Series skal køres næste lørdag på Gateway Motorsports Park, men med blot 1,25 miles per omgang, skal kørerne 400 omgange rundt på den korte oval.

Relaterede nyheder