Cosmo, Byrne og Yoluc kører i Asien

United Autosports har annonceret kørerne til den første LMP3 racer, i den kommende Asian Le Mans Series sæson 2018/19.

Det bliver de forsvarende mestre Guy Cosmo og Patrick Byrne. De to kørte for Jackie Chan DC Racing X JOTA holdet i forgangene sæson, hvor de havde Gabriel Aubry med i den anden halvdel af sæsonen.

I år får de Salih Yoluc med som 3. kører. Yoluc har hidtil primært gjort sig i Aston Martin GTE racere for TF Sport, men har også kørt GT3 biler i bl.a. 24 timers løbet på Spa Francorchamps.

United Autorsports, Road to Le Mans 2018
Photo: JJ Media

Men de tre kørere og holdet kender allerede hinanden fra Gulf 12 timers løbet i december 2017, hvor de kørte en LMP3 racer i ny-klassikeren.

Asian Le Mans Series køres på racerbanerne i Shanghai, Fuji, Buriram og Sepang. Mens Cosmo og Byrne har erfaring fra de sidste tre baner, er Shanghai ny for både dem og teamet. Her kommer Yoluc så med en trumf i ærmet, da han weekenden inden sæsonstarten i Asian LMS deltager i FIA World Endurance Championship afdelingen. Så han har i det mindste lidt erfaring fra banen. Hvor meget erfaring at der kan tages med fra GTE bilen til LMP3 bilen, må vi se. Men i det mindste ved han hvilken vej svingene drejer.

Planen for United Autosports er at deltage med 2 LMP2 racer og 2 LMP3 racere. Vi mangler endnu navnene på de andre kørere.

Sæsonen starter den 24.-25. november 2018 på Formel 1 banen i Shanghai.

 

Relaterede nyheder