TDS Racing klar med reservekører

Når 6 timers FIA World Endurance Championship løbet køres på Fuji den 14. oktober, stod TDS Racing holdet med lidt af et problem.

Den ene af deres tre faste kørere, Loic Duval, har nemlig ikke mulighed for at tage turen til Japan, da franskmanden til dagligt er fabrikskører hos Audi Sport, og de skal køre DTM på Hockenheim den dato.

I teorien ville det være muligt at køre løbet med to kørere, men så ville holdets bronzekører, Francois Perrodo skulle køre en for stor del af løbet.

Derfor har TDS holdet måtte finde en reserve for Duval – og det bliver en kører fra egne rækker.

TDS Racing #28, Le Mans 2018
Photo: JJ Media

Holdet driver nemlig også G-Drive Racing i European Le Mans Series, og her var Platin kører Jean-Eric Vergne ledig den weekend.

Vergne er en meget ligeværdig udskiftning for Duval, og har kørt og vundet en hel række langdistanceløb. Han var med til at køre G-Drive Racing #26 først over målstregen på Le Mans i 2018, men holdet blev efterfølgende diskvalificeret på grund af modificering af tankudstyret. Det har de appelleret, og det skal afgøres i den kommende uge af FIA.

Udover TDS Racing står det også klart at BMW Team MTEK skal modificere deres kørerlineup en anelse, da både Philipp Eng og Augusto Farfus også skal køre DTM. Men de har i forvejen reduceret holdet til to-kører hold, da begge kørere er Guld- eller Platin kørere.

Relaterede nyheder