Harding Racing giver dobbelt debut

Harding Racing går all-in, når Verizon IndyCar Series kører 2018 finalen på Sonoma Raceway næste weekend.

De stiller op med ikke blot en men to debutanter i form af Indy Lights Mesteren Patricio O’Ward og hans største konkurrent til titlen, Colton Herta.

Harding Racing kører deres første komplette sæson i topklassen i Amerikansk formelbils sport, og har kørt med Gabby Chaves gennem størstedelen af sæsonen, men Conor Daly havde 3 starter for løbet midt på sæsonen.

O’Ward har også erfaring fra WeatherTech SportsCar Championship, hvor han sammen med James French vandt LM PC Mesterskabet i 2017. Den unge Mexicaner har også været til start i IMSA serien i år, hvor han kørte for Performance Tech Motorsports holdet ved Daytona 24 timers løbet, og var med til at køre en generel 8. plads hjem.

Harding Racing
Photo: Indycar.com / Chris Jones

Colton Herta er sønnen af den tidligere Indycar og Sportsvognskører Bryan Herta. Han har gang på gang bevist farten, og er derfor også under opsyn fra BMW Team RLL, hvor han tidligere på året har testet bilen. Det forventes at han får debut i forbindelse med Petit Le Mans løbet i oktober.

Harding Racing fastholder dog at Gabby Chaves stadig indgår i deres 2019 planer, selv om han ikke har kørt alle løbene i 2018, og altså heller ikke får finaleløbet i Californien.

Patricio O’Ward skal køre med startnummer #8 mens Colton Herta får teamets sædvanlige nummer #88.

Relaterede nyheder