Panis-Barthez Competition udvider til Asien

Når European Le Mans Series slutter den sidste weekend i oktober, er sæsonen langt fra slut for Panis-Barthez Competition.

Det franske hold tager til Asien, hvor de skal deltage i Asian Le Mans Series 2018/19.

Det bliver dog ikke deres aktuelle Ligier JSP217 Gibson, men i stedet den ældre JS P2 model med en Judd V8 motor. De nye biler må nemlig ikke deltage i Asian LMS før 2019/20 sæsonen, mens de gamle LMP2 biler optil 2016 fortsat er tilladte, så længe de har tag på.

Holdet kommer til at bestå af Matthieu Lahaye, hans bror Jean-Baptiste samt Francois Heriau, som er gentleman delen af holdet.

Francois Heriau, Jean-Baptiste Lahaye, Matthieu Lahaye
Photo: JJ Media

De tre kørere kender allerede hinanden fra ELMS, hvor de aktuelt deltager for Ultimate holdet i LMP3. Her indtager de 7. pladsen i LMP3 Mesterskabet, med to afdelinger tilbage.

Panis delen i teamnavnet er den tidligere Formel 1 kører Olivier Panis, mens den tidligere franske landsholdsmålmand og Verdensmester Fabien Barthez også er en del af holdet. Han har tidligere selv deltaget i både Le Mans samt European Le Mans Series, men har i år valgt at deltage i Blancpain GT Series Endurance Cup.

Asian Le Mans Series 2018/19 starter den 23.-25. november på banen i Shanghai.

Relaterede nyheder