Action Express har 2019 holdet klar

Action Express har allerede deres WeatherTech SportsCar Championship line-up til 2019 klar.

Der bliver genvalg til Filipe Albuerquerque og Joao Barbosa i Mustang Sampling #5, mens Felipe Nasr får en ny holdkammerat i form af Pipo Derani i Whelen Engineering #31.

Dermed bliver de to Cadillac DPi-V.R racere henholdsvis Team Portugal og Team Brasilien – med udelukkende portugisisk talende kørere til teamet fra Florida.

Whelen Engineering #31, Mustang Sampling #5, Tequila Patron ESM
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Det bliver sandsynligvis alligevel nødvendigt at snakke engelsk på holdet, da de har brug for yderligere to kørere ved de lange løb på Daytona, Sebring, Petit Le Mans og eventuel Watkins Glen.

Pipo Derani kommer til holdet fra Tequila Patron Extreme Speed Motorsports holdet, som han har kørt for gennem de seneste sæsoner. De seneste par sæsoner har han kørt på fuld tid hos holdet, som desværre igen og igen har været plaget af tekniske problemer. Men når Nissan DPi bilen så har kørt, har de også bevist farten, og vandt bl.a. Sebring 12 timers løbet i år med Pipo som en af kørerne bag rattet.

Dermed siger holdet farvel til Eric Curran, der har været en del af AX Racing holdet siden 2015.

2019 sæsonen starter med 24 timers løbet på Daytona i den sidste weekend i januar, men forud for det, skal der køres flere testkørsler både på Daytona banen, men også nogle private testdage.

Relaterede nyheder