Spirit of Race rejser igen til Asien

Spirit of Race vender tilbage til Asian Le Mans Series, når 2018/19 sæsonen starter i Shanghai i november måned.

Holdet stiller op med en Ligier JSP2, og får Pipo Derani, Alexander West og Come Ledogar bag rattet.

De fleste kender nok holdet fra FIA World Endurance Championship, hvor de deltager med en Ferrari 488 GTE i GTE Am, men de har faktisk også en historie i Asian Le Mans Series. Holdet kørte i serien i både 2015/16 og 2016/17 sæsonen, og var faktisk det der gav dem mod på FIA WEC.

Pipo Derani
Photo: JJ Media

Det er AF Corse der står for at drive holdet, og var også dem som drev BBT LMP2 bilen, som sluttede 2’er i Asian LMS 2017/18. Indtil videre er det ikke klart om BBT vender tilbage, eller om det er præcis den bil, som BBT brugte i sidste sæson.

Pipo Derani kørte for BBT, så brasilianeren kender allerede alle banerne. Han har været fabrikskører hos Ford Chip Ganassi Racing, men har de seneste år bl.a. også kørt for Tequila Patron Extreme Speed Motorsports i FIA WEC samt WeatherTech Sportscar Championship.

Come Ledogar er en tidligere McLaren fabrikskører, og havde hans første Le Mans start i 2018 med Jackie Chan DC Racing, hvor han delte bil med danske David Heinemeier Hansson.

Svenske Alexander West er Am delen i bilen, og har erfaring fra bl.a. Blancpain serien.

Asian Le Mans Series starter den 25. november på Shanghai International Circuit i Kina.

Relaterede nyheder