Alt som det plejer hos Jaguar

Alt er som det plejer hos Panasonic Jaguar Racing, når ABB FIA Formula E Championship 2018/19 sæsonen starter til december.

Den grå og turkise bil får igen Mitch Evans og Nelson Piquet Jr. bag rattet, og havde det ikke været for den helt nye Gen-2 bil, ville alt såmænd ligne 2017/18 sæsonen.

Jaguar I-Type 3
Photo: Panasonic Jaguar Racing

Holdet beholder også Ho-Pin Tung som reservekører, og med teamchef James Barclay i chefstolen, har de rigtig gode muligheder for at bygge videre på den Pole Position samt podieplads, som Evens kørte hjem i 2017/18 sæsonen, suppleret af Piquet Jr’s tre 4. pladser.

Bilen skal i den kommende sæson køre helt fra start til slut af løbet, uden bilskifte midtvejs, og det kan meget vel vise sig at være en fordel for Panasonic Jaguar Racing, hvor kørerne var blandt dem i feltet, som tog længst tid om at komme ind og ud af bilerne. Det var dog ikke altid at gøre med at kørerne var nogle sløve bananer, men kørernes højde, hvilket gjorde at de skulle have rattet af bilen, mens lavere kørere som Sam Bird kunne hoppe ind og ud af bilen, uden at fjerne rattet.

ABB FIA Formula E Championship sæsonen starter den 15. december i Saudi Arabien.

Relaterede nyheder