O’Ward og Herta i nyoprettet samarbejde

Vi kommer til at se Patricio O’Ward og Colton Herta i hele Indycar 2019 sæsonen.

De to unge talenter er blevet bekræftet hos det nye Harding Steinbrenner Racing.

Det er to store Indy Lights hold som nu går sammen i et nyt samarbejde.

Harding Racing har allerede dyppet tæerne i Indycar poolen de seneste par år, med Indy 500 debut i 2017, hvorefter der var en komplet 2018 sæson. Til sæsonfinalen sidste weekend var O’Ward og Herta til start for holdet, hvor rygterne allerede begyndte at gå omkring en 2019 kontrakt.

Colton Herta & Patricio O’Ward
Photo: Indycar.com / Stephen King

Steinbrenner delen giver også et interessant ekstra element, da de har forbindelse med Andretti Autosports. Dermed kommer holdet til at nyde godt af kompetencerne fra storholdet, der var tæt på at snuppe titlen med Alexander Rossi.

O’Ward overraskede alle på Sonoma banen sidste weekend, hvor den nykårede Indy Lights Mester kvalificerede sig på 5. pladsen, og sluttede løbet på 9. pladsen, mens Herta kvalificerede sig som 19’er og sluttede 20’er, i et svært løb.

Indycar 2019 sæsonen starter den 10. marts på gadebanen i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder