RLR MSport hopper tilbage i LMP2

RLR MSport hopper tilbage i LMP2 kategorien i 2019, når den nye European Le Mans Series sæson starter.

Teamet har tidligere deltaget i kategorien fra 2010 til 2015, og var bl.a. også på Le Mans, men har siden 2016 udelukkende fokuseret på LMP3 klassen. Her har holdet i denne sæson vist god fart med sejre ved to ud af fire afdelinger indtil videre med Job van Uitert, John Farano og Rob Garofall.

RLR MSport #15
Photo: JJ Media

Holdet har indkøbt en ORECA 07 til formålet, og har allerede testet bilen tilbage i august måned. Til den test var van Uitert, Farano samt Alex Brundle i bilen, men det er stadig ikke klart, hvem der skal køre bilen i 2019.

Vi har tidligere haft danske Morten Dons til at køre for holdet i 2016 og 2017, men har er nu hoppet videre til Radical Cup.

Relaterede nyheder