Audi Sport viser de nye farver

Audi Sport viser de nye farver på deres helt nye Audi e-tron FE05 racer.

Bilen skal deltager i ABB FIA Formula E Championship, hvor de skal kæmpe mod 10 andre hold. Vi har allerede set farverne på nogle af konkurrenterne.

Chassiset bliver det helt nye Gen-2 fra Spark, som alle Formel E holdene skal køre med, mens Audi propper deres egen MGU03 drivlinje i bilen.

De nye biler kommer til at yde 250kW (340hk) i kvalifikationen, og 200kW (272hk) i løbstrim. Til denne sæson kommer der nogle såkaldte aktiveringszoner, der giver bilen 225 kW (306hk) når de kører igennem disse, mens Fan-Boost giver de fulde 250/340.

Audi e-tron FE05, Lucas Di Grassi
Photo: Audi Communications Motorsport/Michael Kunkel

Det bliver muligt at oplade de nye biler på blot 45 minutter. Alle biler skal køre med den samme batteripakke fra McLaren, hvor pakken i hver enkelt bil vejer 374 kg – altså en væsentlig del af bilens minimumsvægt på 900 kg inkl. kører.

Alle kørerne skal gennemføre hele løbet uden bilskifte, så bilerne får en batterikapacitet på 52 kWh.

En lidt spøjs ting er 0-100. Her oplyser Audi Sport at det kan lade sig gøre på 3,1 sekunder, mens Techeetah tidligere på ugen nævnte 2,8 sekunder. Om der er nogen der overdriver eller de andre underspiller – eller om der reelt er forskel i accelerationerne mellem de to biler, får vi at se når sæsonen starter.

Det bliver for øvrigt en gearkasse med kun et enkelt fremadgående gear. I tidligere sæsoner har vi set mange forskellige løsninger fra holdene, hvor der har været alt fra 1 til 4 gear. Alle biler skal have bakgear, i tilfælde af at de får udbremset sig selv, og kommer ind i en blindgyde.

Daniel Abt, Lucas di Grassi
Photo: Audi Communications Motorsport/Michael Kunkel

Lucas Di Grassi og Daniel Abt har begge fået genvalg. Begge viste god fart i 2017/18 sæsonen, hvor Abt tog hele tre sejre på banen, men mistede den ene på grund af en forkert stregkode på drivlinjen i Hong Kong. Han vandt sidenhen i både Mexico City samt hans hjemlands løb i Berlin.

Mens Abt havde den bedste start på sæsonen – minus episoden med stregkoden – så kom der for alvor liv i Di Grassi hen mod slutningen, hvor det lykkedes ham at sikre sig andenpladsen i Mesterskabet.

Di Grassi vandt sæsonens 10. og 11. løb i henholdsvis Zürich og New York. Det var nok til at Audi Sport ABT Schaeffler vandt Teammesterskabet. Det lykkedes ikke Di Grassi at forsvare 2016/17 titlen, men den går han hårdt efter i 2018/19 sæsonen.

ABB FIA Formula E Championship 2018/19 starter den 15. december i Saudi Arabien.

Relaterede nyheder