Envision Virgin Racing præsenterer Bird og Frijns

Envision Virgin Racing har præsenteret holdet forud for ABB FIA Formula E Championship 2018/19.

Sam Bird og Robin Frijns bliver de to kørere hos holdet, der siden sidste sæson har skiftet navnesponsor fra DS til Envision.

Tabet af DS betyder også at holdet har måtte finde en ny leverandør af drivlinjen. Som blev offentliggjort for en måned siden, skal Audi Sport levere den.

Envision Virgin Racing – Audi e-tron FE05
Photo: Envision Virgin Racing

Sam Bird har kørt for holdet i samtlige løb siden serien startede for 5 år siden. Han har gang på gang kæmpet med om medaljerne, men det var først i 2017/18 sæsonen at han endelig fik en Bronzemedalje. Han har vundet sejre i alle 4 sæsoner indtil nu, men har lige manglet det sidste, for at kunne kæmpe med om titlen. Udover Formel E sæsonen, skal han fortsat også deltage i FIA World Endurance Championship, hvor han er fabrikskører for Ferrari hos AF Corse teamet.

Robin Frijns vender tilbage til Formel E serien, efter en enkelt sæsons pause. I 2015/16 og 2016/17 sæsonerne kørte han for Amlin Andretti holdet, der havde BMW forbindelser. Selvom han ofte kørte point hjem til holdet, blev han nok offer for at han både havde et ben i BMW lejren i Formel E, samt et ben i Audi lejren i Blancpain GT Series. Derfor blev han mere eller mindre tvunget til at vælge side, hvilket blot har givet ham mere arbejde hos Audi.

I 2018 har han deltaget i DTM serien, udover udvalgte Blancpain løb. Netop Audi forbindelsen er formentlig med virkende til at det bliver netop ham, som kommer til at køre for Envision Virgin Racing. På den måde har Audi hele tre aktive kørere i serien, og kan derfor presse deres egne kørere hos Audi Sport ABT Schaeffler teamet – for man vil jo ikke blive slået af kundeteamet.

Robin Frijns & Sam Bird
Photo: Envision Virgin Racing

Sam Bird fortsætter med bil nummer 2, mens Robin Frijns har valgt startnummer 4.

ABB FIA Formula E Championship 2018/19 starter den 15. december i Ad Diriyah i Saudi Arabien. Men først skal der testes i Valencia den 16. til 19. oktober.

Relaterede nyheder