Pointstillingerne efter Fuji

Der skete ting og sager i pointstillingerne, efter FIA World Endurance Championship løbet på Fuji.

I LMP1 er Toyota Gazoo Racing nu 1’er og 2’er i Mesterskabet med henholdsvis #8 foran #7, da Rebellion Racing #3 endte løbet i dækbarrieren, tidligt i løbet. Rebellion Racing #1 indtager 4. pladsen, men har et godt stykke op til de foranliggende.

Toyota Gazoo Racing #8
Photo: JJ Media

Signatech Alpine Matmut #36 beholdt med nød og næppe føringen i LMP2, men har begge Jackie Chan DC Racing biler lige i hælene, blot et point bagved. Bag dem er der et stort hul ned til DragonSpeed #31, som aktuelt er firere, mens Larbre Competition #50 er femmer.

Signatech Alpine Matmut #36
Photo: JJ Media

Michael Christensen og Kevin Estre er fortsat i front af GTE Pro med Porsche #92, efterfulgt af Ford Chip Ganassi Team UK #66 og AF Corse Ferrari #51. Mens #92 er helt sikre på også at være i føring efter den næste afdeling, er Ford #66, Ferrari #51 og Porsche #91 kun 11 point fra hinanden. Så her kan der ske mange ting.

Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen er 6. bedste hold i GTE Pro, men 65,5 point bagved #92. Det betyder at Porsche’en skal udgå to gange på de resterende 4 løb, for at AMR er tilbage i kampen. Meget kan ske i racerløb, men næppe så meget – især når der 4 andre biler mellem de to mandskaber. Men med lidt held i sprøjten kan Dane Train i #95 måske rykke et par pladser eller tre frem. Men så skal der mere eller mindre også være podiepladser resten af året.

Porsche #92 & Aston Martin Racing #95
Photo: JJ Media

Dempsey-Proton Racing Porsche #77 er fortsat i front af Mesterskabet, i kraft af det kæmpe forspring, som holdet fik udarbejdet med Le Mans sejren. Team Project 1 Porsche #56 rykker dog tættere og tættere på, mens TF Sport Aston Martin #90 og Aston Martin Racing #98 også ligger på lur.

Dempsey-Proton Racing Porsche #77
Photo: JJ Media

Holdene har en måneds ventetid, inden 6 timers løbet i Shanghai køres den 18. november.

Relaterede nyheder