Scuderia Corsa til start ved 13 løb i 2019

Scuderia Corsa stiller til start ved 13 Indycar løb i 2019 sæsonen. Det har holdet offentliggjort i dag.

Starterne komme til at foregå i et samarbejde med Ed Carpenter Racing, hvor teamet har ansat Ed Jones til at køre de 12 normale racerbaner samt gadebanerne, mens teamchef Ed Carpenter selv tager sig af ovalløbene i samme bil. Det kommer til at foregå i Ed Carpenter Racing Scuderia Corsa Chevrolet #20.

Til Indianapolis 500 løbet i kommer Jones dog også til start, da teamet stiller til op med en ekstra bil, ligesom vi så det i 2018, hvor Oriol Servia kørte for holdet. Her får Jones startnummer #64. 2018 løbet var det første løb for Scuderia Corsa i formelbiler, efter at have kørt GT biler i mange år, bl.a. med to mesterskaber til Christina Nielsen i GTD i IMSA.

Ed Jones
Graphics: Ed Carpenter Racing

Ed Jones kommer til holdet, efter en enkelt sæson hos Chip Ganassi Racing, hvor han fuldstændig faldt igennem. Godt nok sluttede han på podiet i Long Beach og Detroit, men kun 6 andre gange, sluttede han i top-10. Det var vel og mærke i en sæson hvor holdkammerat Scott Dixon vandt Mesterskabet, mens Jones sluttede på en skuffende 13. plads.

Ed Carpenter selv har gennem mange år kun kørt ovalløbene, og delte i 2018 sæsonen bil med Jordan King. Der foreligger endnu ikke noget nyt omkring King, men han har selv tidligere udtalt, at han ønsker at køre en hel sæson i 2019 inklusiv ovaler.

Spencer Pigot skal køre teamets anden bil #21 gennem hele sæsonen.

Indycar 2019 sæsonen starter den 10. marts i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder