DragonSpeed kommer igen på Daytona

DragonSpeed holdet har bekræftet, at de stiller til start ved Daytona 24 timers løbet i januar 2019.

De tager deres ORECA 07 Gibson LMP2 racer med til sæsonstarten i WeatherTech SportsCar Championship, og får derved pladen fuld, ved de 3 største racerløb indenfor sportsvognsverdenen – Daytona 24 timers, Sebring 1000 miles samt 24 timers løbet på Le Mans.

De to sidstnævnte tæller med til FIA World Endurance Championship, hvor de kører i LMP1 med deres BR Engineering racer, men det er ikke utænkeligt, at de også stiller til start i 12 timers løbet på Sebring i LMP2 bilen, som køres dagen efter FIA WEC afdelingen. Det har holdet dog ikke bekræftet endnu.

Ben Hanley, Nicolas Lapierre, Henrik Hedman
Photo: JJ Media

Holdet var senest til start i Daytona 24 timers løbet i 2017, hvor de desværre måtte udgå med 3 timer tilbage. Tidligere har de også deltaget i løbet med en Daytona Prototype.

Det bliver den sædvanlig line-up med Henrik Hedman, Nicolas Lapierre samt Ben Hanley, som også er makkerpar i European Le Mans Series 2018.

Holdets 2018 finale i ELMS køres næste weekend i Portimao, Portugal, hvor de aktuelt indtager 4. pladsen i Mesterskabet, men kun har 6 point op til andenpladsen.

Relaterede nyheder