Ammermüller genvinder titlen

Porsche Mobil 1 Supercup 2018 sæsonen sluttede med sæsonfinalen i Mexico City.

Mesterskabsførende Michael Ammermüller havde ligesom i gårsdagens løb, Pole Position foran Julien Andlauer og Thomas Preining. Nick Yelloly skulle starte dagens løb fra 5. position, og var den sidste mesterskabsudfordrer.

Mikkel Overgaard Pedersen startede dagens løb fra 12. position – for øvrigt også som han gjorde i går.

Andlauer tog starten, mens Ammermüller var under hårdt pres af holdkammerat Preining ned mod svinget. Han fik dog afvist truslen, og i stedet kom Yelloly også forbi Preining.

Zaid Ashkanani forsøgte at overhale Larry ten Voorde, men måtte dykke ind bagved igen. De to trak dog et helt tog bag sig, da de kæmpede så intensivt.

Julien Andlauer etc

Romain Berville fik et kort løb, da han måtte udgå allerede efter første omgang.

Ved starten på 3. omgang gik Nick Yelloly op på andenpladsen i løbet, og sendte dermed Ammermüller en plads tilbage. Ammermüller havde dog så stort et pointforspring, at han mere eller mindre blot skulle gennemføre, for at sikre sig mesterskabet.

Mikkel O. havde vundet en enkelt plads, og satte herefter sigtekornet ind på top 10.

Dommerne gav Thomas Preining en 3 sekunders tidsstraf, da østrigeren havde taget en smutvej henover afkørselsområdet på første omgang.

Det stoppe dog ikke hans overhalinger på banen, da han dykkede forbi Michael Ammermüller, og snuppede 3. pladsen i løbet.

Overgaard Pedersen havde en mindre skade på fronten af bilen, men fulgte godt med på 11. pladsen.

På 10. omgang kom Preining op på andenpladsen af løbet, da han dykkede forbi Yelloly for enden af langsiden.

Thomas Preining

Jaap van Lagen, Mikkel O. Pedersen og Josh Webster havde en tæt duel omkring 10. pladsen i løbet, hvor der blev byttet pladser adskillige gange.

Jaap van Lagen var igen i kamp, men denne gang med Philip Hamprecht, hvor de to kørte og bankede skærme.

Richard Heistand fik en 5 sekunders tidsstraf for track limits.

Ingen kunne dog røre Julien Andlauer, der vandt weekendens andet løb, foran Nick Yelloly og Michael Ammermüller. Godt nok sluttede Thomas Preining som 2. bil på vejen, men han endte som firer efter tidsstraffen.

Mikkel Overgaard Pedersen sluttede på 10. pladsen, efter et hårdt løb med masser af kampe.

Michael Ammermüller vandt Porsche Mobil 1 Supercup 2018 Mesterskabet, for andet år i træk, foran Nick Yelloly og Thomas Preining.

Michael Ammermüller, Thomas Preining, Jaap van Lagen

Det har været 10 intense afdelinger, med masser af tæt ræs og en masse gnubben skærme, som vi er vandt til fra Porsche Mobil 1 Supercup.

Kalenderen for 2019 er endnu ikke offentliggjort, men det bliver formentlig med start i Barcelona i maj måned.