United Autosports har fyldt anden bil

United Autosports har nu også fyldt deres anden LMP3 racer i Asian Le Mans Series 2018/19.

De tre kørere bliver Jim McGuire, Matt Bell og Kay van Berlo.

McGuire og Bell kender allerede hinanden, da de har været holdkammerater i to sæsoner hos United Autosports i Michelin Le Mans Cup.

Bell har kørt for United Autosports siden 2010, og har efterhånden fået kørt rigtig mange kilometer i holdets forskellige biler. 2018 sæsonen var ekstra travl, da han både kørte Michelin Le Mans Cup og ELMS for holdet. Han var en del af LMP3 holdet som sluttede på 3. pladsen i dette års mesterskab.

United Autosports #22, MLMC 2018
Photo: JJ Media

Van Berlo er helt ny hos teamet, men har allerede erfaring fra en anden Ligier JS P3 racer i European Le Mans Series, hvor han kørte for Eurointernational, og var på podiet tidligere i år sammen med Giorgio Mondini.

For to måneder siden annoncerede holdet at Guy Cosmo, Patrick Byrne og Salih Yoluc var de første kørere for holdet i LMP3 bilen, mens Phil Hanson og Paul Di Resta blev annonceret i teamets første LMP2 bil, mens endnu en LMP2 bil også er planlagt.

Asian Le Mans Series starter den 25. november i Shanghai, Kina.

Relaterede nyheder