APR stiller med dynamithold

Algarve Pro Racing stiller til start i Asian Le Mans Series 2018/19 med hele to biler.

For lidt over en måned siden, annoncerede de kørerne i den første bil, og nu har det portugisiske hold også tre kørere klar til teamets anden Ligier JS P2 racer.

Andrea Pizzitola, Ate Dirk de Jong og Harrison Newey bliver den nye sammensætning hos APR holdet, og hver især har deres egen historie med teamet.

Pizzitola vandt Asian Le Mans Series 2016/17 i LMP2 klassen for holdet, og fulgte op med European Le Mans Series LMP2 titlen for G-Drive Racing i denne sæson. Pizzitola er en afsindig hurtig Sølvkører, og forventes også at blive opgraderet til Guldkører i 2019. Men da Asian Le Mans Series kører med denne sæsons rangering, har APR rigtig gode kort på hånden.

Newey er den forsvarende Asian LMS Mester i LMP2 kategorien, som han vandt for Jackie Chan DC Racing X JOTA, inden han skiftede til APR – Rebellion Racing i ELMS 2018 sæsonen. På trods af en lynhurtig line-up, gik holdet desværre glip af de helt store resultater, i et team med udelukkende unge kørere.

APR – Rebellion Racing #31, ELMS 2018
Photo: JJ Media

Ate Dirk de Jong er den forsvarende LMP2 Amateur Trophy vinder i Asian LMS, som han kørte hjem for holdet. Hollænderen har fordelen, at tre ud af de fire baner er de samme, mens åbningsløbet på Shanghai banen i Kina bliver nyt for ham. Som en ekstra bonus, har Pizzitola virket som coach for Dirk de Jong, så de to kender allerede hinanden.

Mens den anden bil med Fjordbach, Patterson og McMurry går efter Amateur Trophy, går Pizzitola, Dirk de Jong og Newey efter den generelle LMP2 titel. Begge mesterskaber giver en Le Mans billet til 2019 løbet, så der er masser af køre om.

Asian Le Mans Series 2018/19 starter om halvanden uge på Shanghai International Circuit.

Relaterede nyheder