United Autosports tidligt ude

United Autosports er tidligt ude med hensyn til annonceringen af de første detaljer omkring deres 2019 program.

Det engelsk-amerikanske hold stiller igen til start i European Le Mans Series, hvor den ene LMP2 racer igen bliver besat af Phil Hanson og Filipe Albuerquerque.

De to var også makkerpar igennem 2018 sæson, og sluttede sæsonen af med at vinde løbene på både Spa Francorchamps samt Albuerquerques hjemmebane, Portimao i Portugal.

Ligesom i 2018 er der dog den lille hage, at Filipe Albuerquerque desværre ikke kan være til stede ved åbningsløbet på Paul Ricard, da han har kontrakt med Action Express holdet, og deres Mustang Sampling bil i WeatherTech SportsCar Championship, som er hans førsteprioritet. I 2018 havde Hanson fået Bruno Senna med i bilen til åbningsløbet, men Senna har ikke kørt for holdet siden foråret 2018, mens Hanson ofte er blevet sat sammen med Paul Di Resta, som han også skal køre Asian Le Mans Series sammen med. Holdet har dog ikke endelig annonceret om det bliver skotten, brasilianeren eller en helt 3. kører, som skal hjælpe unge Hanson til en god start på sæsonen.

United Autosports #22
Photo: JJ Media

Det bliver 3. sæson for Albuerquerque hos United Autosports, mens Phil Hanson starter sin blot anden sæson for holdet. Han har dog også en 3. sæsons erfaring fra ELMS banerne, samt Asian Le Mans Series, hvor han i 2017 kørte for Tockwith Motorsports, inden han skiftede til det nuværende hold forud for 2018.

Hanson fik også debut ved Daytona samt Le Mans 24 timers løbene i 2018, og har ofte præsteret nogle maraton stints gennem 2018 ELMS sæsonen, hvor han nogle gange har kørt op imod 3 timer i bilen – for som holdet siger, så kan han jo ligeså godt vende sig til det, for det er hvad man gør på Le Mans…

European Le Mans Series 2019 starter på Paul Ricard i Frankrig den 14. april.

Relaterede nyheder