Britisk-Canadisk LMP3 kombination

Det bliver en Britisk-Canadisk kombination i United Autosports anden LMP3 racer, i den kommende Asian Le Mans Series sæson.

Britiske Wayne Boyd og Chris Buncombe skal køre sammen med canadiske Garett Grist i Ligier JS P3 Nissan raceren.

Wayne Boyd er et velkendt ansigt hos United Autosports. Han kørte to sæsoner i teamets LMP3 racer i European Le Mans Series, inden han skiftede til LMP2 bilen i 2018. Han var dog ikke en del af holdets Le Mans line-up, da han her var erstattet af Juan Pablo Montoya. Faktisk sluttede “hans” bil 3’er i løbet, så det kunne han så gå og ærgre sig over.

United Autosports #3
Photo: JJ Media

Garett Grist debuterede hos holdet i år, i ELMS LMP3 kategorien. Han var en del af den vindende kombination ved løbet på Silverstone, og sluttede 3’er i LMP3 Mesterskabet henover sæsonen.

Chris Buncombe er helt ny hos holdet, og har heller ikke kørt LMP3 racere før. Han har til gengæld masser af erfaring fra andre racerbiler henover årene. JOTA Sport og Aston Martin Racing har været blandt hans tidligere arbejdsgivere, inden han på det seneste har kørt for Strakka Racing. Som en lille sidenote, er han en af Jenson Buttons bedste venner, og de to følger ofte hinandens løbsweekender på nærmeste hånd. Buncombe er dog også allerede rejst til Shanghai sammen med Button, for at overvære denne weekends FIA WEC afdeling. Chris har også en bror, Alex, som er Nissan fabrikskører i deres GT program.

Asian Le Mans Series starter næste weekend i Kina.

Relaterede nyheder