Endnu en Ferrari er klar

Der er endnu en Ferrari klar til Asian Le Mans Series, der starter denne weekend på Shanghai International Circuit.

Spirit of Race stiller op med Ferrari 488 GT3 i de velkendte røde, hvide, grønne og blå farver.

Holdet består af forsvarende FIA World Endurance Championship GTE Pro Mester Alessandro Pier Guidi, som skal være grundstenen i holdet. Ozz Negri Jr. hopper tilbage i køredragten endnu en gang, mens Francesco Piovanetti bliver en ny mand i langdistancesporten.

Pier Guidi vandt VM serien i 2017 sammen med James Calado, som skal køre for det konkurrende Carguy hold.

Graphics: Spirit of Race

Oswaldo Negri Jr. er den mest erfarende kører i bilen. Ozz, som han kaldes til dagligt, er 54 år gammel, og har været aktiv i sporten i over 30 år. I slut 80’erne kørte han Britisk Formel 3, inden han vendte tilbage til Sydamerika. Efter nogle år i Indy Lights, skiftede han til sportsvognsræs, hvor han blev en fast bestanddel af Michael Shank Racing. Dem kørte han så fuld tid for indtil afslutningen af 2017, og valgte herefter blot at køre enkelte løb i 2018 i en Ferrari.

Piovanetti er pengemanden i holdet. Han har erfaring fra Ferrari Challenge North America, hvor han to gange er sluttet 3’er i mesterskabet. Han debuterede i motorsport i 2011, men er til dagligt chef Arco Capital, som også er at finde på siden af bilen.

Asian Le Mans Series 2018/19 består af 4 afdelinger i Kina, Japan, Thailand og Malaysia.

Relaterede nyheder