Magnus Racing vælger italiensk

Magnus Racing skal til at snakke italiensk, når den kommende IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter om godt to måneder.

Det amerikanske hold har valgt at købe en helt ny Lamborghini Huracan GT3 Evo til GTD klassen.

Senest har de ellers sværget til de tyske mærker, hvor Porsche var det foretrukne valg, inden det har var Audi de seneste tre år.

John Potter får igen følgeskab af Andy Lally i førersædet, mens holdets 3. og evt. 4. kører ved langdistanceløbene endnu ikke er offentliggjort, men det er ikke udsædvanligt at Lamborghini sender en fabrikskører afsted til disse løb.

Lamborghini Huracan GT3 Evo
Photo/Graphics: Magnus Racing

Holdet har uden tvivl skelet til Lambos succes gennem de seneste år i GTD klassen, hvor det er to år siden at Audi virkelig har haft succes i IMSA serien. Dette års Mester blev Paul Miller Racing, som også kørte med det italienske bilmærke.

Der bliver dog visse ting, som teamet kan nikke genkendende til  – motoren i Lamborghini Huracan GT3 Evo er præcis den samme V10 motor som Audi R8 LMS raceren – som for øvrigt også kommer med deres egen Evo version til 2019.

Magnus Racing skal inden Daytona 24 timers løbet også deltage i The ROAR Before The Rolex 24 testen på selvsamme bane i starten af januar.

Relaterede nyheder