AIM Vasser Sullivan har 3 kørere på plads

AIM Vasser Sullivan har de første tre kørere på plads til den kommende IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2019 sæson.

Townsend Bell og Frankie Montecalvo skal dele den ene Lexus RC F GT3 racer, mens Jack Hawksworth skal køre i teamets anden bil.

Bell vandt GTD Mesterskabet i 2015, men er også vinder af 24 timers løbet på Le Mans i GTE Am klassen i 2016. Han har en fortid i Indycar, hvor han gennem mange sæsoner var en fast starter ved Indy 500 løbet.

Montecalvo har kørt et utal af racerløb, i både USA men også i Europa. Det er både blevet til IMSA løb, men også ELMS og FIA WEC samt Le Mans.

De to var bl.a. holdkammerater i 2018, hvor de kørte for Scuderia Corsa holdet i en Ferrari 488 GT3 racer i det fire TPNAEC runder i IMSA serien.

Townsend Bell & Frankie Montecalvo
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Townsend Bell kender allerede teamejer Jimmy Vasser fra Indycar tiden, hvor Bell kørte for Vassers KV Racing i både 2009 og 2014.

Hawksworth kender Lexus raceren ind og ud, da han har kørt i den i to sæsoner hos 3GT Racing, som nu har overdraget de to chassis’er til AIM Vasser Sullivan. Gennem 2018 sæsonen var han holdkammerat med David Heinemeier Hansson, og tog flere Pole Positions gennem sæsonen, men opnåede desværre ikke nogen podiebesøg i denne sæson. De tilfaldt i stedet holdkammeraterne, som også snuppede et par sejre henover året.

Holdet har lidt over en måned til at offentliggør resten af kørerne i bilerne, inden The ROAR Before The Rolex 24 testen køres på Daytona International Speedway i starten af januar.

Relaterede nyheder