Kaiser og Owen kører for Juncos

Juncos Racing har annonceret de to første ud af fire kørere til Daytona 24 timers løbet i januar 2019.

Kyle Kaiser og Will Owen skal dele den hvide og grønne Cadillac DPi-V.R #50 racer ved åbningsløbet på IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen.

Kaiser har kørt for holdet siden 2014, hvor han startede i Pro Mazda Championship Presented by Cooper Tires, og fortsatte hos holdet i Indy Lights i 2015 og 2016, inden han vandt Mesterskabet i 2017. Derefter var det naturlige avancement Indycar i 2018, hvor han kørte 4 løbsweekender for holdet, heriblandt Indy 500. Det bliver første gang at Kaiser skal køre sportsvognsræs.

Kyle Kaiser & Ricardo Juncos
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Owen er også et kendt ansigt hos Juncos Racing, selvom han ikke har kørt for dem siden 2016. Han fik i alt to sæsoner i Pro Mazda Championship Presented by Cooper Tires i 2015 og 2016, inden han tog til Europa for at køre European Le Mans Series for United Autosports. Her debuterede han i LMP3, inden han i 2018 hoppede op i LMP2. Faktisk var han tæt på at komme på podiet i sin LMP2 debut, der skete på Daytona i år, hvor han sammen med Hugo de Sadeleer og Paul Di Resta sluttede P4.

Modsat Kaiser, skal Owen køre hele IMSA sæsonen for holdet.

Juncos Racing skal for første gang på banen sammen med alle konkurrenterne den 4.-6. januar, når The ROAR Before The Rolex 24 testen køres på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder