BMW klar med 2019 programmet

BMW fejrede 2018 sæsonens bedrifter i München i går aften, og her blev næste års programmer samtidig offentliggjort.

Holdet har bekræftet 6 biler i DTM 2019, hvor der skal køres med den helt nye 4 cylinder turbo motor, som kommer til at yde lidt over 600 hk. Det bliver en helt anden lyd, end den man er vandt til fra DTM bilerne, men med så minimum lyddæmpning som muligt, kommer der stadig masser af lyd fra bilerne.

I DTM programmet er det blevet til genvalg for Philipp Eng, Timo Glock, Marco Wittmann, Joel Eriksson og Bruno Spengler, mens det 6. sæde skal afgøres i den kommende uge, hvor der køres DTM Young Driver Test i Jerez. Team RMG og RBM skal fortsat drive 2 x tre biler.

Ved denne test får danske Mikkel Jensen, som for øvrigt blev annonceret som ny BMW fabrikskører i går aftes, chancen mod Nick Catsburg, Nick Yelloly og Sheldon van der Linde. Det som er interesseret ved den line-up, er at Jensen og Catsburg er de eneste kørere, der har været tilknyttet BMW, mens Yelloly har kørt Porsche Mobil 1 Supercup og van der Linde har kørt Audi i bl.a. ADAC GT Masters. Ydermere har Jensen kørt rigtig meget DTM taxi gennem 2018, og med gårsdagens annoncering, står han formentlig med de bedste kort på hånden. Men det skal næste uges test afgøre.

Den ledige plads i DTM holdet kom efter Augusto Farfus har valgt at træde ud af serien, for at fokusere mere på GT og Touringcar, som han skal køre på Hyundai – for øvrigt sammen Catsburg.

Marco Wittmann
Photo: JJ Media

I IMSA WeatherTech SportsCar Championship fortsætter Rahal Letterman Lanigan programmet, men med visse udskiftninger. Alexander Sims skal køre ABB FIA Formula E Championship, så det efterlader et ledigt sæde. Det sæde snupper Tom Blomqvist – en anden tidligere Formel E kører. Blomqvist skal dele bilen med Connor De Phillippi gennem hele sæsonen, mens de to får Colton Herta og Philipp Eng med i bilen til Daytona 24 timers løbet. Hvem af de to som kører med ved de andre Endurance løb på Sebring, Watkins Glen samt Petit Le Mans, er ikke offentliggjort endnu.

Den anden IMSA bil skal gennem sæsonen køres af John Edwards og Jesse Krohn. De får australske Chaz Mostert med i bilen, som tidligere har kørt for Turner Motorsport sammen med Jesse Krohn, i deres GTD bil. Fjerdemanden på bilen bliver Alex Zanardi, der får debut ved 24 timers løbet i Daytona. Han har fået udviklet et specielt rat til bilen, så han kan kontrollere alle funktionerne fra dette, i stedet for bruge hans kunstige ben til at bremse med, som han gjorde tilbage i WTCC tiden. Det fandt han ud af, var alt for hårdt for kroppen, da han kørte 24 timers løb på Spa i 2015. Håndbetjeningen debuterede ved DTM løbet i Misano, som en test forud for Daytona, og det virkede perfekt for italieneren.

I FIA WEC fortsætter Team MTEK med driften af de to BMW M8GTE racere. Nick Catsburg og Martin Tomczyk skal igen deles om #81 mens Augusto Farfus og Antonio Felix da Costa får nummer #82. Der er ikke noget nyt omkring hvem der skal supplere op i forbindelse med 24 timers løbet på Le Mans. Blomqvist og Eng har gjort det tidligere på 2018/19 sæsonen. Men Mikkel Jensen har også været reservekører på det program gennem sæsonen, så hvis ikke han får DTM sædet, kunne dette eventuel også være en mulighed.

BMW Team MTEK #82
Photo: JJ Media

BMW stiller igen op ved 24 timers løbet på Nürburgring, hvor ROWE Racing, Falken Motorsports og Walkenhorst Motorsport skal drive bilerne. Hos ROWE Racing kommer Tom Blomqvist, Nick Catsburg, Connor de Phillippi, John Edwards, Philipp Eng, Jesse Krohn, Marco Wittmann og Nick Yelloly med sikkerhed i aktion. Derudover skal Augusto Farfus, Martin Tomczyk og Timo Scheider også i gang hos andre hold.

I ABB FIA Formula E Championship skal Antonio Felix da Costa og Alexander Sims køre bilerne gennem sæsonen, mens Beitske Visser og Bruno Spengler bliver test- og reservekørere.

Antonio Felix da Costa
Photo: BMW Motorsport

Umiddelbart så mangler ADAC GT Masters programmet i gårsdagens annoncering. Serien blev slet ikke nævnt, modsat ved sidste års annoncering. Så vi mangler stadig at få bekræftet om BMW Team Schnitzer igen er at finde i serien. Faktum er at deres mangeårige chef, Charly Lamm gik på pension i går, men der skulle allerede være en afløser på plads.

Det var en kæmpe klump af nyheder fra BMW Motorsport på en gang. Men ingen tvivl om at vi med Dannebrog farvede briller kan glæde os mest over forfremmelsen af Mikkel Jensen, efter at have været BMW Junior kører gennem de to seneste sæsoner. Det bliver rigtig spændende at se om han får et sæde i DTM, eller om det bliver FIA WEC – eller evt. GT3 ræs for andre hold rundt om i verden. Det hele kommer også an på eventuelle datosammenfald. Allerede nu ved vi at der er sammenfald mellem FIA WEC løbet på Spa Francorchamps og DTM Åbningsløbet på Hockenheim – så her ville Nick Catsburg så eventuel skulle vælge, hvilket efterlader et ledigt sæde, da IMSA WeatherTech SportsCar Championship også kører samme weekend. Så den 2. til 5. maj kan Mikkel Jensen med 99,9% sikkerhed godt booke ind i kalenderen, et eller andet sted omkring Ardennerbjergene eller også Heidelberg området.

Relaterede nyheder