IMSA skruer ned for LMP2 kalenderen

IMSA WeatherTech SportsCar Championship har skruet lidt ned for LMP2 kalenderen i 2019.

Oprindelig blev der annonceret en 10-løbs kalender, parallelt med DPi bilerne, men nu har serien valgt at pille Long Beach og Detroit af kalenderen.

De to løb falder sammen med ELMS åbningsløbet på Paul Ricard og Le Mans testdagen, så derfor vil eventuelle LMP2 hold potentielt være optaget andre steder i forvejen.

LMP2 klassen har fået en ordentlig mavepuster, da CORE autosport annoncerede at de alligevel ikke vil stille til start med deres ORECA, men i stedet deltager i DPi klassen med en Onroak Nissan.

Performance Tech Motorsports #38
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

Det gør at kun PR1 Mathiasen Motorsports og Performance Tech Motorsports ser ud til at skulle deltage i LMP2 klassen gennem 2019 sæsonen. Dertil kommer DragonSpeed til Daytona 24 timers løbet, som stiller til start med to biler, samt RLR MSport, som efter planen kommer med en bil. Om dette eventuel bliver udvidet til et større, længerevarende program, eller om de blot tager dette ene løb, har holdene ikke offentliggjort endnu.

LMP2 kalenderen kommer nu til at bestå af Daytona, Sebring, Mid-Ohio, Watkins Glen, CTMP, Road America, Laguna Seca og Road Atlanta – Petit Le Mans.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen starter op den 4.-6. januar med ROAR before the 24 testen, inden Rolex 24 at Daytona løbet køres den 26.-27. januar.

Relaterede nyheder