Scuderia Corsa klar med 4 mand

Scuderia Corsa er klar til WeatherTech SportsCar Championship med 4 kørere, hvoraf 3 er nye hos holdet.

Holdet kommer igen til at dreje sig omkring Cooper MacNeil, som er søn af WeatherTech firmaets ejer. Derfor får holdet igen WeatherTech bemaling på Ferrari 488 GT3 raceren.

Han har til 2019 sæsonen valgt at Toni Vilander skal dele bil med ham gennem hele sæsonen. Det er i hvert fald det, som holdet starter ud med. Sidste år lød det til at Alessandro Balzan skulle skulle for holdet gennem hele sæsonen – det gik så kun indtil sommeren, inden han blev pillet ud af bilen.

Scuderia Corsa Ferrari #63
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

MacNeil er storforbruger af hold, biler og ikke mindst holdkammerater. Han har haft et hav af medkørere gennem årene – og helt galt var det i 2017 sæsonen, hvor der både var en Mercedes og en Porsche i brug, da de ikke mente at de BOP’en var favorabel nok for den ene bilmodel, og så valgte de bare den anden.

De har hyret Dominik Farnbacher og Jeff Westphal som hjælpere til 24 timers løbet på Daytona.

2019 sæsonen af IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter den 26.-27. januar.

Relaterede nyheder