DragonSpeed går ind i Indycar

DragonSpeed holdet går ind i Indycar serien, når 2019 sæsonen starter til marts.

Holdet blev grundlagt i 2007, men har hidtil primært gjort sig i sportsvognsløb. Først i USA, og sidenhen i Europa, og nu hele verden, hvor de aktuelt deltager i både European Le Mans Series og FIA World Endurance Championship.

Nu stikker holdet så også en tå en formelbils sporten, hvor Ben Hanley skal køre 5 Indycar løb i 2019.

Det er blevet bestemt, at han skal deltage i åbningsløbet i St. Petersburg, efterfulgt af Barber Motorsports Park måneden efter, Indianapolis 500 i maj, Road America i juni og Mid-Ohio Sports Car Course i juli måned.

Ben Hanley, Henrik Hedman, Nicolas Lapierre
Photo: JJ Media

Ben Hanley har været kører for DragonSpeed holdet gennem de seneste sæsoner, og har en baggrund i formelbils sporten, med bl.a. GP2 og Formula Renault 3,5 serierne, hvor det det er blevet til flere løbssejre.

Planen for holdet er 5 løb i 2019, og derefter en fuld sæson i 2020.

Løbet på Barber Motorsports Park falder sammen med åbningsløbet i European Le Mans Series, men holdet har ikke endeligt bekræftet deres deltagelse heri i 2019. De har dog allerede kontrakt med flere andre kørere, så de har mulighed for blot at tage en af de andre. Gennem 2018 sæsonen har holdkammeraterne i ELMS været Henrik Hedman og Nicolas Lapierre.

Indycar sæsonen 2019 starter den 10. marts i St. Petersburg.

Relaterede nyheder