Ingen ændringer hos Audi

Der bliver ingen ændringer hos Audi Sport, når DTM 2019 sæsonen starter i maj måned.

Loic Duval, Robin Frijns, Jamie Green, Nico Müller samt de to DTM mestre Mike Rockenfeller og Rene Rast starter igen for det tyske hold.

Det bliver igen Audi Sport Team Abt Sportsline, Team Phoenix og Team Rosberg der skal stå for driften af de 6 biler.

Alt bliver dog ikke helt som sædvanligt, da de ligesom konkurrenterne fra BMW og Aston Martin skal skifte til de nye og mere kraftfulde Turbo motorer.

De 6 kørere har tilsammen 32 DTM sejre, 26 Pole Positions og 42 hurtigste omgange i løbene.

De to svageste, hvis man ellers kan snakke om det blandt disse superkørere, er Loic Duval og Robin Frijns, der endnu har deres første løbssejre til gode – men har stået på podiet begge to.

Jamie Green er løbsmæssigt den mest succesfuld med 16 sejre, men mangler endnu det første mesterskab. De seneste sæsoner har han hængt lidt i bremsen, men har også været utrolig uheldig med teknikken, og at blive involveret i uheld med andre kørere.

Loic Duval, Jamie Green, Robin Frijns, Mike Rockenfeller, Rene Rast, Nico Müller
Photo: Audi Motorsport

Nico Müller er utrolig god til at få bilen i mål, og som regel også få skrabt en masse point sammen. Det er sjældent at han er den bedstplacerede Audi kører, men han ligger som regel lige i slipstrømmen på den/de bedste.

Rene Rast og Mike Rockenfeller er begge tidligere mestre i DTM serien, hvor de er en konstant trussel omkring pointene og ikke mindst podiepladserne. Rast havde et helt fantastisk efterår i 2018, hvor han kørte sig helt op på andenpladsen i mesterskabet, og havde faktisk mulighed for at vinde titlen, hvis ellers heldet havde været med ham i finaleløbet. Men reelt set blev pointene tabt i første halvdel af sæsonen, hvor Audi overhovedet ikke kunne følge konkurrenterne fra Mercedes. Men da Rast fik en ny bil efter hans kæmpe uheld på Lausitzring i maj måned, kom der stille og roligt mere fart i bilen, inden han vandt sæsonens sidste 6 løb – en ny DTM rekord.

Der kommer yderligere to Audi RS5 DTM racere på banen, da belgiske WRT også stiller med to biler. De er dog ikke klar til at annoncere kørerne endnu.

Relaterede nyheder