PR1/Mathiasen klar til fuld sæson

PR1/Mathiasen Motorsports er klar til en fuld sæson i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2019.

Holdet er det første som bekræfter en fuld sæson i LMP2 klassen, med en ORECA 07 Gibson racer.

Samtidig er det også officielt at AFS samarbejdet er slut efter blot en sæson.

PR1/Mathiasen Motorsports sætter Matt McMurry og Gabriel Aubry i bilen, og stiller derfor op med noget nær den stærkeste kombination indenfor Sølv/Sølv kører kategorien. Begge kørere kan følge med Guldkørere i andre klasser, så det er lidt af et scoop som holdet har gjort her.

AFS/PR1 Mathiasen Motorsports #52
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galsted

Gabriel Aubry har kørt for Jackie Chan DC Racing holdet i både Asian Le Mans Series samt FIA World Endurance Championship, men også for IDEC Sport holdet i European Le Mans Series. Alt dette parallelt med et GP3 program for Arden International.

Matt McMurry er søn til Chris McMurry, men har bestemt bevist sit eget værd, hvor han bl.a. har været den yngste starter ved 24 timers løbet på Le Mans, hvor han i 2014 var blot 16 år gammel, da han kørte for Caterham Racing LMP2 holdet. Sidenhen har han også deltaget i bl.a. Asian Le Mans Series samt European Le Mans Series og diverse starter i IMSA WeatherTech SportsCar Championship samt dennes forgænger.

De(n) ekstra kører(e) til Michelin Endurance Cup løbene bliver offentliggjort i den nærmeste fremtid.

Relaterede nyheder