DTM mester går efter VM titel

Når FIA World Rallycross Championship 2019 starter i Abu Dhabi i april, kommer en tidligere DTM mester til at gå efter VM titlen.

Timo Scheider har annonceret at han han kører fuld sæson, som en del af all-inkl.com Münnich Motorsport holdet.

40-årige Scheider har kørt for holdet on/off gennem de seneste 4 sæsoner i World RX samt World Touring Car Cup.

Han opnåede det bedste resultat i Rallycross VM stillingen i 2017, hvor han sluttede 10’er efter at have misset en afdeling, på grund af datosammenfald med hans andre aktiviteter, som fabrikskører for BMW Motorsport.

Scheider vil nu prøve at gøre sin tidligere Audi Sport holdkammerat Mattias Ekström kunsten efter, og både vinde DTM titler samt VM titler i Rallycross. Svenskeren vandt DTM i 2004 og 2007 for Audi Sport, inden han vandt FIA World Rallycross Championship titlen i 2016.

Timo Scheider vandt selv DTM titlen i 2008 og 2009, og fik yderligere 7 sæsoner for det tyske hold, inden de ikke mente at de kunne bruge ham længere. Det var ikke just den pæneste afsked med Audi Sport, men BMW var hurtige til at snuppe ham, og sætte ham i deres GT3 bil – de ville trods alt ikke sætte ham i DTM, da deres sæder her i forvejen var besat af flere mestre.

Timo Scheider
Photo: FIAWorldRallycross.com

Scheider forsøgte sig med nogle World RX starter i 2015 og 2016, inden han ved sæsonfinalen i Argentina i 2016 sluttede lige udenfor podiet, på en 4. plads – det vel og mærke for privatholdet all-inkl.com Münnich Motorsport.

Da de valgte at trappe lidt ned for deres program i 2017, valgte han i stedet at skrive kontrakt med MJP Racing Team Austria. Det startede med en sensationel 2. plads i Barcelona, men det skulle gå helt indtil finalen i Sydafrika, inden han var tilbage i finalen igen.

2018 vendte han tilbage til all-inkl.com Münnich Motorsport i WTCR, og fik samtidig 3 weekender i World RX, dog uden at kvalificere sig til semifinalerne.

I 2018 sæsonen deltog Scheider også i ADAC GT Masters, hvor han var holdkammerat med danske Mikkel Jensen hos BMW Team Schnitzer, hvor det blev til 3 podiepladser i 14 løb.

Nu bygger holdet en helt ny Seat Ibiza WRX racer til tyskeren, så han kan kæmpe med helt oppe i toppen af feltet. Udviklingen er gået så lynende hurtig i sporten, at bare et år gammel teknologi er håbløs forældet. Det er der nu sat en bremse i, da alle fabriksholdene har trukket sig fra serien, så udelukkende privathold er tilbage.

Derfor tror Timo Scheider og all-inkl.com Münnich Motorsport også på at de kan komme helt til tops i VM i 2019.

FIA World Rallycross Championship 2019 starter den 5. april i Abu Dhabi.

Relaterede nyheder