STARD planlægger to biler

STARD planlægger at deltage med to biler i FIA World Rallycross Championship 2019.

Holdet har indtil videre den ene bil besat med Janis Baumanis, som derved skal køre den 3. sæson for holdet. Baumanis debuterede i World RX i 2016 med World RX Team Austria i en Ford Fiesta. Det skete sæsonen efter at han var blevet Europamester i en Renault Twingo i Super 1600 klassen.

Det østrigske hold ejes af den tidligere WRC og World RX kører Manfred Stohl, som på det seneste har fokuseret med på driften af holdet end selv at sidde bag rattet.

Janis Baumanis
Photo: FIAWorldRallycross.com

Teamet er i øjeblikket i gang med at bygge en helt ny racer, som de ikke nævner yderligere omkring mærket på. Indtil nu har holdet kørt med nogle Ford Fiesta modeller, men de har også kontakter til KIA, så måske bliver det skallen på deres nye racer.

FIA World Rallycross Championship sæsonen starter først i april i Abu Dhabi, så der er stadig noget tid til at finde en kører til den anden bil.

Relaterede nyheder