G-Drive Racing har to kørere klar

G-Drive Racing har de første to kørere klar til 2019 sæsonen.

Ikke overraskende er Roman Rusinov tilbage i den orange bil med #26, mens holdet også har forlænget Jean-Eric Vergne.

Rusinov har været synonym med G-Drive Racing siden 2013, og bringer udover G-Drive også flere andre russiske sponsorer til programmet. Han er den forsvarende European Le Mans Series LMP2 Mester, som han vandt sammen med Andrea Pizzitola.

Jean-Eric Vergne er den forsvarende ABB FIA Formula E Championship Mester, og sluttede 2’er i ELMS. Hvordan kan det lade sig gøre, når han delte bil med Rusinov og Pizzitola? Jo, Vergne gik glip af åbningsløbet på Paul Ricard, da han skulle køre Formel E i Rom den samme weekend.

Jean-Eric Vergne
Photo: JJ Media

Holdet har ikke annonceret, om det bliver endnu en ELMS sæson, eller om de i stedet vil tilbage i FIA WEC. Det er heller ikke annonceret, om de fortsætter med TDS Racing, som har drevet bilen gennem 2017 og 2018 sæsonerne. G-Drive Racing er kun et sponsor navn, som teamet får påtrykt, når de har de orange farver på bilen. Tidligere var JOTA Sport, OAK Racing og ADR-Delta været benævnt som G-Drive Racing, ligesom Graff med deres #40 i ELMS 2018, og DragonSpeed #22 gjorde i ELMS 2017, også blev kaldt for G-Drive Racing, selvom Rusinov ikke sad i bilen.

Såfremt holdet deltager i ELMS 2019, får Vergne samme problem igen, da der igen er sammenfald mellem åbningsløbet i ELMS og Formel E afdelingen i Rom.

Holdet skal også finde en ny 3. kører, for at kunne fortsætte i LMP2 klassen, da Andrea Pizzitola bliver opgraderet til Guld kører i 2019. Det selvfølgelig forudsat at de forbliver i LMP2 klassen…

Relaterede nyheder