Daniel Juncadella og Raffaele Marciello deltager i rookie test for HWA Racelab

Test og udviklingskører Daniel Juncadella og Raffaele Marciello vil hjælpe HWA Racelab med at same mere information med den nye Gen2 bil i forbindelse med rookietesten i Marrakesh.

Juncadella har allerede samlet erfaring under testen i Valencia, og ser frem til at køre flere kilometer, som er vigtige for de kommende udfordringer.

“Min fokus ligger på at støtte holdet så godt som muligt. Vi skal alle lære mere omkring hvordan Formel E bilen opfører sig. Personligt, vil jeg gerne have så mange kilometer i kroppen som muligt, med et øje til næste sæson, hvor mit mål er at køre løb selv”, pointerede den spanske kører.

Daniel Juncadella og Raffaele Marciello hopper i den elektriske HWA Racelab racer ved rookietesten i Marrakesh. Photo: Andrew Ferraro, LAT Images/ ABB FIA Formula E

Marciello har en lang historie med HWA holdet – inklusiv løb i Formel 3 og hans aktuelle sæde i Mercedes-AMG GT3, som HWA yder støtte til. Den 24 årige italiener havde et succesfuldt 2018 med en titel i Blancpain GT Series, og ser nu frem til sin debut i Formel E bilen.

Italieneren ser frem til hans første tur i Formel E bilen på denne måde: “Jeg kommer også til at køre for HWA Racelab for den første gang. Jeg ser frem til det. Jeg vil forsøge at hjælpe teamet så mget som muligt, og lære så meget som muligt under testen. Jeg kan slet ikke vente på at komme i bilen.”

 

Original artikel oversat af Jens Jensen.

Relaterede nyheder