Jamie Chadwick får anden test mulighed med NIO

Løb 2 i 2018/19 sæsonen, som køres i Marrakesh på lørdag den 12. januar, bliver efterfulgt af en officiel testdag dagen efter.

Britiske Jamie Chadwick er igen bag rattet af NIO’s Gen-2 bil, efter at have nydt testen efter det for nyligt overståede Saudi Ad Diriyah e-Prix.

“Jeg er spændt på at kommen tilbage i NIO sæson 5 Formel E bilen, ved den officielle rookietest i Marrakesh”, sagde Chadwick.

Jamie Chadwick får anden test for NIO Formula E Team, Photo: Joe Portlock / LAT Images

“Jeg nød ethvert minut af den første test i Riyadh, og nu hvor jeg er blevet vandt til bilen, er jeg sikker på at vi kan have en succesfuld test. Igen, kæmpe tak til Gérry (Hughes) og teamet for at give mig denne mulighed. Jeg kan ikke vente.”

Den britiske kører – den eneste kvinde i historien til at vinde et løb i BRDC British Formula 3 Championship – vil igen have fokus på opsætningen af bilen, og det videre udviklingsprogram.

“Efter et lettere reduceret test program i Saudi Arabien på grund af tekniske problemer, som vi ikke havde indflydelse på, er jeg meget tilfreds med muligheden for at Jamie kan teste for os igen. Det er selvfølgelig en “samme bil, anderledes forhold#, men det er noget at hun vil nyde, og det bliver meget interessant at se hendes fremskridt i løbet af dagen”, opsummerede NIO teamchef Gérry Hughes.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder