Benoît Tréluyer og Nyck de Vries hos Envision Virgin Racing ved Rookietest

Envision Virgin Racing har bekræftet at Benoît Tréluyer og Nyck de Vries skal køre for holdet under den kommende Formel E Rookietest i Marrakesh den 13. januar.

Efter Marrakesh E-Prix køres den anden ud af tre testdage, hvor denne dag kun er for kørere som aldrig har haft en eLicence, og giver holdene en mulighed for at vinde nyttig viden omkring Gen2 Formel E bilerne.

Den 42 årige franskmand Tréluyer har en imponerende karriere i serier som FIA World Endurance Championship (WEC) samt Super GT, og har mange højdepunkter, som bl.a. har gjort ham til en tredobbelt vinder af det prestigefyldte 24 timers løb på Le Mans.

“Jeg ved at holdet har planlagt rigtig meget at vi skal teste, så jeg er kommer med fuldt fokus, så vi kommer derfra med de bedst mulige data, for at hjælpe dem gennem resten af Formel E sæsonen”, sagde Tréluyer.

Envision Virgin Racing, Audi e-tron FE05. Benoît Tréluyer og Nyck de Vries støder til Envision Virgin Racing i forbindelse med Rookietesten. Photo: Sam Bloxham, LAT Images/ ABB FIA Formula E

Den 23 årige hollænder de Vries har vundet adskillige Formel 2 løb, efter at have arbejdet sig igennem formelbils rækkerne, og senest også har deltaget i WEC.

“Formel E er en rigtig lovende series lige nu, så at kunne køre holdet Gen2 bil er en god måde at starte det nye år,” sagde de Vries. “Jeg ser frem til at komme tilbage bag rattet, og arbejde mig gennem holdets test program, og give dem den bedst mulige feedback, som jeg kan levere.”

Envision Virgin Racing Sylvain Filippi tilføjede: “Begge har vist deres værd, som gode racerkørere, så deres evner til at være hurtige fra første meter, mens de hjælper os med at lære mere omkring den nye bil, bliver et stort bidrag.”

Relaterede nyheder